"When Adam delved and Eve span, Who was then the gentleman? "
;)
"When Adam delved and Eve span, Who was then the gentleman? "
;)
:)
1649. január 30. - I. Károly angol király kivégzése. Az abszolutisztikusan kormányzó I. Károly sokak szemében szálka volt, ezért a Cromwell /Kissherceg/ vezette politikai erők mindent megettek, hogy holtan lássák az uralkodót. Cikk: National Geographic./Stocklanyard
http://www.geographic.hu/index.php?act=napi&id=8699&PHPSESSID=f24211%20...
Tudtommal nagyon kevés király, halt természetes halált :) !!!!
És hát akkor:
"-Szervusz Nép!
- Szervusz Király
Rejtő után szabadon ugye....:)
Kishaver,
Először is, nem vagyok közgazdász, mint ahogyan jópáran nem azok az itt fórumozók közt.
Másodszor, az első néhány modatodtól áll a hátamon a szőr. Nem szokás senkit efféleképpen "nevelgetni" egy nyílvános fórumon, én az ilyen jellegű baromságokat 4-5 csillagos tömör hsz-szel szoktam kommentálni.
A továbbiakra tekintettel javaslom fórumtársaimnak a következő megszólításod: Vanek úr.
Ez jellemzőbb, mint a királykodás ...
;)
Maradok tisztelettel : Iván Gorcsev
Őfelsége minden hű királyi alattvalót szeretettel üdvözöl! A vidámságnak mindenkor meggondoltsággal kell párosulnia! Önök illedelmesek, legyenek illedelmesebbek! Önök kreatívak, legyenek kreatívabbak! Önök lojálisak, legyenek lojálisabbak! Őfelsége a lojalitást preferálja és jutalmazza! A társalgás szabályaiban elérendő a századelei, reformkori emelkedett kommunikáció pl. Széchenyi gróf felszólalásai! Önök jó közgazdászok, legyenek jobb és kiválóbb közgazdászok! A magánvagyon és a közvagyon növekedéséért egyaránt tenni kell! A gazdasági növekedést a politika irányítja! Erkölcsös polgári kormányzat a Magyar Parlament Alsóházában már előrelépés! A BUX növekedjen 50000 pontra!
A MAGYAR NEMZETÉRT, A MAGYAR HAZÁÉRT, A MAGYAR KIRÁLYSÁGÉRT!
Macsesz, te véletlenül nem Őfeleslegességével lakozol egy testben? :)
szvsz, lecsukták a meleg felvonulás után! Biztos ott volt az ellentüntetők közt!
A türelem kimoderálást terem. Olvasd gyorsabban!
;)
Hol lehet vajon "Őfelsége", délelőtt még azt hittem, hogy estére már rég ki leszek innen moderálva !
XD
Ha most még hozzáteszed, hogy az anya-macska-királyné japánból származik, akkor megkarmolom magam ...
ezen Én is sírok.... :D
Akkor most igen csak rossz kedvedben lehetsz, mivel ilyen sok hsz-t írtál :) !
Az.
Ha unatkozom szívesen olvasgatom. Ha rossz a kedvem még hsz-t is írok.
Ez nem intelligens, hanem diktatórikus ...