Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyar Királyság

Re: Lojalitás

#118015 lackok Előzmény: #118005

És hát akkor:

"-Szervusz Nép!

- Szervusz Király

Rejtő után szabadon ugye....:)

törölve

#118005 GáborGábor Előzmény: #117998

Kishaver,

Először is, nem vagyok közgazdász, mint ahogyan jópáran nem azok az itt fórumozók közt.

Másodszor, az első néhány modatodtól áll a hátamon a szőr. Nem szokás senkit efféleképpen "nevelgetni" egy nyílvános fórumon, én az ilyen jellegű baromságokat 4-5 csillagos tömör hsz-szel szoktam kommentálni.

A továbbiakra tekintettel javaslom fórumtársaimnak a következő megszólításod: Vanek úr.

Ez jellemzőbb, mint a királykodás ...

;)

Maradok tisztelettel : Iván Gorcsev

Lojalitás

#117998 Őfelsége

Őfelsége minden hű királyi alattvalót szeretettel üdvözöl! A vidámságnak mindenkor meggondoltsággal kell párosulnia! Önök illedelmesek, legyenek illedelmesebbek! Önök kreatívak, legyenek kreatívabbak! Önök lojálisak, legyenek lojálisabbak! Őfelsége a lojalitást preferálja és jutalmazza! A társalgás szabályaiban elérendő a századelei, reformkori emelkedett kommunikáció pl. Széchenyi gróf felszólalásai! Önök jó közgazdászok, legyenek jobb és kiválóbb közgazdászok! A magánvagyon és a közvagyon növekedéséért egyaránt tenni kell! A gazdasági növekedést a politika irányítja! Erkölcsös polgári kormányzat a Magyar Parlament Alsóházában már előrelépés! A BUX növekedjen 50000 pontra!

A MAGYAR NEMZETÉRT, A MAGYAR HAZÁÉRT, A MAGYAR KIRÁLYSÁGÉRT!

törölve

#117993 Zabás Előzmény: #117979

szvsz, lecsukták a meleg felvonulás után! Biztos ott volt az ellentüntetők közt!

törölve

#117992 Mijau

az anyamacska kéremszépen a Budavári Palota kapualjánál született!

Re: nincs cím

#117979 Wall street Előzmény: #117971

Hol lehet vajon "Őfelsége", délelőtt még azt hittem, hogy estére már rég ki leszek innen moderálva !

törölve

#117956 GáborGábor Előzmény: #117955

Ha most még hozzáteszed, hogy az anya-macska-királyné japánból származik, akkor megkarmolom magam ...

:)

törölve

#117955 Mijau

az en apukam meg Kormosmacska Apakiraly, anyukam Ijaumijau anyakiralyne