Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hírbontó

Mi lesz?

#11803 Waszeitung

Hát kíváncsi lennák ha feri lemond ki jöhetne a helyére akit mki elfogadna mert ilyen ember most nem jut eszembe....

Hetiválasz címlapján csek egy bajusz látható az alábbi főcímmel:

"Ki van a bajusz mögött - Bokros Lajosra spekulál a pénzpiac"

És olvasható benne egy Bogár László - Heim Péter eszmecsere is

Herceg ha lenne tárhely beszkennelném,tudom csináljak blogot :D

Re: Gyurcsány

#11802 izolta Előzmény: #11789

A mindenhol felmerülő nevek - Surányi, Bokros, Békesi, Kiss, Szekeres, Gráf, Bajnai - mellet a Reuters említi Király Júliát is.

#11797 ilonka Előzmény: #11793

hamarosan kiderül,melyikünk érezte jól

asszem hétfőn kamatdöntés is lesz,ami sztem megint csak egy olyan jellegű "váratlan" időbeli egyezés ezzel az egész cirkusszal,hogy több mint érdekes...

nem mintha túlzottan megnyugtató lenne Bandi ügyködése,de azért mégiscsak inkább jó,hogy itthon lesz hétfőn,mintsem nem

#11793 hosszhuszár Előzmény: #11791

ugy tudom, nyújtott már be bizalmatlansági indítványt maga elle, egyszer, nem?

annak mi lett a vége?

ott marad, ez szerintem biztos.

#11791 ilonka Előzmény: #11790

azt gondolod marad minelnök?

mert amúgy tényleg pozícióerősítés volt,de sztem biztos,hogy nem marad

#11789 ilonka Előzmény: #11752

sok helyen olvasom Kiss Péter nevét...

a legjobb szó őrá,amit találtam:semmilyen

nem a helyzethez passzoló ember

amúgyis csak megerősödött a fejemben a gondolat,hogy vki kívülálló szaki lesz a jelölt...

#11784 Amatoregy Előzmény: #11774

Kommentár nélkül..

Azt hiszem ma egy történelmi pillanatnak voltam szemtanúja. A Fiatal Közgazdászok Találkozóján egy blokk végén (amiben Bokros is szerepelt) az utolsó kérdések között a Hír TV munkatársa kérdezte Bokrost, hogy most kapták a hírt, hogy GyF felajánlotta a lemondását....

a választ ismeritek...

#11774 JP Előzmény: #11771

Nekem a Bokros nem tetszik, ugyanis elemi hibákkal számol, kalkulál.....egyszóval megbizhatatlan.

Egy példa: egyik riportjában figyeltem fel rá, de onnantól aztán mindegyikben, hogy egyik állandó okoskodása az (volt), amikor azt a tételét magyrázza, hogy a jelenlegi kormány , ha már évekkel ezelőtt belefogott volna a kiadáscsokkentő reform-programjába, akkor az ország nem itt tartana, hanem stabilabb lábakon állna. Most erre nem tudom, hogy sirni vagy nevetni lehetne. Nem fér az agyamba, hogy az intelektuális fogalmazó képességébe az már , hogy nem fér bele, hogy hiába azok a megvonások, karcsusitások, Bokros úr, amiket maga ajnároz, mert egy ilyen Gyurcsány kormánynál ez egyenlő lenne azzal, hogy akkor tőbb "forrásból" tudnának dézsmálni, ergo, az államháztartás egy szemernyivel sem állna jobb lábakon !! ...ökör !

#11756 Ozzy_ Előzmény: #11753

Kiss Péterre tippelnék az jó kis bábu volt eddig is, eztán is az lesz.

#11753 Kissherceg Előzmény: #11752

nézzétek meg RSS olvasón a híreket (angol nyelvű), látszik, hogy téma vagyunk itt és tengeren túl is...

#11752 ilonka Előzmény: #11749

akkor aztán-rövid távon mindenképp,sőt még középtávon is-lehetnek érdekes dolgok "hufárfolyamügyileg":-(

hétfőt meg csak Isten tudja,szólj,ha beszéltél vele....

#11749 ilonka Előzmény: #11747

mondjuk azt el tudom képzelni,hogy-cserébe egy mszp-s jelölt támogatásáért-Ibolya és F.Gabi karöltve benyomja Bokrost pénüminiszternek akár....

#11747 Kissherceg Előzmény: #11746

"Bokros elvállalná a válságkormányfőséget

Gyurcsány konstruktív bizalmatlansági indítvánnyal távozna a miniszterelnöki székből, de a pártelnökséget megőrizné. Akár az MSZP–SZDSZ-koalíció is újraszövődhet, szakértői kormány jöhet."

jajj... euro kivi vagyok hol nyit

#11746 ilonka Előzmény: #11745

jogos,én is pont ettől tartok

amúgy Bokros szerintem kilőve,szocik nem merik bevállalni,viszont pártonbelüli embert sem tudok elképzelni....

csak vmi külsőst,akit szdsz is támogat

tudtok ilyet?

#11745 izolta Előzmény: #11743

+ kiváncsi leszek a fidesz reakcióra.

Nekik ez a felállás volt a legjobb: egy stabil pont, akit lehet szavakkal támadni. Most léphetnek, no de merre? Ha nem állna a leváltása mellé, az öngól. Ha vkit megszavaznak gy.f. helyére, az sem az igazi. Ha eredménytelen fószer lesz, aztráolvassák majd a fideszre is. Ha eredményes, akkor megint semmi szükség a fidesz szakértelmére - hisz uti nem az ő holdudvarukból kerülhet ki az új miniszterelnök.

Lesz itt a válság közepén egy pártpoltikától hangos bizonytalanság megint. Remek.