:(
én is elszomorodtam, hogy itt á-csorgunk!
(Bezzeg a Freenet meg rallyzik, szerintem az ma is kiakad meg holnap, és bánom, hogy nem vettem 1730-on, pedig vételen volt az ujjam már :S
24!!! mrd-t nyertek konzorciumokban!)
:(
én is elszomorodtam, hogy itt á-csorgunk!
(Bezzeg a Freenet meg rallyzik, szerintem az ma is kiakad meg holnap, és bánom, hogy nem vettem 1730-on, pedig vételen volt az ujjam már :S
24!!! mrd-t nyertek konzorciumokban!)
Sziasztok!
Ez a 123 nem valami szép. :-(
És a 76k eladó 126-on sem épp bíztató.
Ráadásul utálom a hétfő reggeleket...
Besti, arra a kérdésre, hogy bemehetsz-e a tárgyalásra, nyilván az igazat fogják mondani, mert ha nyilvános, akkor bemehetsz, ha zárt, akkor nem. Ez elég egyszerű. Hogy aztán milyen egyéb kérdéseket teszel fel és arra igazat mondanak-e, azt nem garantálhatjuk, de azért tételezzük fel, hogy igen. Mert ugye azért vettünk ilyen részvényt, mert bízunk bennük.... :-))))
Hú! Valaki mást kérdezz, mert én csak annyit tudok róla, hogy ettől pénz állhat a házhoz. Éppen ezért gondoltam, hogy mi lenne, ha elmennék és meghallgatnám, miről is van szó pontosabban. A per jó pár éve tart, de nem névhasználat a lényege, hanem azt úgy emlékszem, hogy szabadalmi jogok.
Ennek a pernek a névhasználati jog a tárgya ugye? Mit jelent ez anyagilag a cégnek?
nem én voltam, de hátha magára ismer az illető, és beírja ide...)))
vagy engem lecsesz priviben..:) (nevet ugye nem mondtam)
Egyébként szerinted az igazat fogják mondani? :) Vagy csak simán paranoiás vagyok? :))))
Szerintem az a biztos, ha megkérdezed közvetlenül a céget, írj nekik e-mailt (amire úgysem válaszolnak), úgyhogy egyszerűbb, ha felhívod őket.
Lehetne egy még szvsz is igen buta kérdésem? Arra a tárgyalásra nem lehetne bemenni hallgatóságkén?
Kata volt hálóingben, becsavart hajkoronával. :-)))
nekem egyik haver írta egyszer régebben este 9-kor, hogy itt ül pizsiben és zokniban a gép előtt
mondtam, elég korán beöltöztél
aszongya már tegnap este beöltözött, és azóta is úgy van.:)))
Én csak a mobilomról szoktam rápillantani Nikkeire meg futikra, ha véletlenül felébredek éjszaka. :)
Kéznél van az ágy mellett, fel se kell kelni hozzá. :)