Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hírbontó

Re: Gyurcsány

#11743 izolta Előzmény: #11705

Ebből megint bármi lehet.

Már a meglebegtetett lemondás is 2 hét bizonytalanságot hordoz, hogy igen avagy nem.

Ha lemond mert lesz új jelölt, akkor egyrészt rossz; ha a kapitány is feladja, akkor ott nagy a baj - mindenféle eddigi kötelező optimizmus ellenére.

Az új ember/kormány hivatatalba lépéséhez kell kis idő, nem beszélve az intézkedések bevezetéséről. Ott van még az új ember és annak múltbeli valamint jövőbeli ténykedésének elfogadottsága nemzetközi, gazdasági, politikai ill lakossági szinten.

Lehet itt bármi, hinta-palintával fűszerezve.

#11742 Kissherceg Előzmény: #11740

sztm egész pártot bíróság elé és közügyektől való eltiltás, börtönt nem érdemelnek, mert jól élnének, de folyamatos közmunkát igen :) Persze vagyonuk kint van, azt elkobozni nagyon úgy se lehet, de ami maradt azt igen. Újabb álom fikció :)

#11740 ilonka Előzmény: #11739

ez is egy elgondolkodtató nézőpont:

"A javaslat a belső lázadás megfékezésére szolgál. Gyurcsány szeretné kiugrasztani a nyulat a bokorból, ugyanis belső ellenzékét rá akarja kényszeríteni egy ellenfél nevesítésére. Ha Szekeresék ezt megteszik – akkor Gyurcsány odaajándékozza ennek az ellenfélnek a csődbe vitt kormányzást, ő maga pedig megpróbálja újraépíteni magát a 2010-es választásokra.

Pillanatnyilag Szekereséknek csak rossz választásuk van. Ha visszavonulnak, akkor Gyurcsány befészkelte magát a pártba is – és a mostani zendülők politikai pályájának vége.

Ha Szekeres (vagy más) elfoglalja a miniszterelnöki széket, akkor Gyurcsány fogja a legharciasabban kikövetelni a radikális „reformokat” – és a következő elnyomorodásért „a másik” lesz a felelős…

Ahogy a dolgok haladnak, maga az MSZP lesz Gyurcsány első nagy áldozata."

#11737 ilonka Előzmény: #11736

ja-ja

a mosoly jelet lehagytam:-)

elolvastam egy-két hírt,az a durva,hogy egy felröppent név nincs,akire megkönnyebbülten fel bírnék sóhajtani:-(

#11736 Kissherceg Előzmény: #11735

persze, hogy rendes pénteken felvette pozijait, hogy hétfőn szépen nyisson... :) Bokros csomagot is hétvégén jelentették be és ott is felvették a pozikat az illetékesek :)

#11735 ilonka Előzmény: #11734

meglátjuk:-)

sztem feri megy,azért rendes tőle,hogy adott egy esélyt a huf-nak,és szombat de-re tette a bejelentés időpontját...

különben már 320-nál járnánk

#11734 Kissherceg Előzmény: #11733

"egy kis ország mások pénzén ne legyen már tovább az okoskodók és fecsegő PRosok oázisa" - Haszon

nagyon igaz.

sztm ez csak színház a népnek, semmi több.

#11733 ilonka Előzmény: #11725

már megvan az új emberük,azért a konstruktív biz. ind.-nyal operálnak...

tuti a háttérben megvolt a megegyezés szvsz

kérdés,hogy ki lehet az,akit az szdsz is támogatna....

#11731 Rowan Előzmény: #11722

Na, én is elQrtam, hogy nem dobtam ki pénteken záróban mindenem.

Menekül a patkány a süllyedő hajóról. Csak sajnos megfulladni így is úgy is mi fogunk és nem ő.

#11725 Kissherceg Előzmény: #11722

akkor azt jelenti, hogy lelkük boldog lesz, de részvényektől meg kell válniuk? :)

Egyébként úgysem szavazzák meg, csak elmondhassák ő megtette...

#11724 hosszhuszár Előzmény: #11722

De jó, lesz!

Azért ezt át kéne gondolni..........

Az uniónak javasolta, hogy duplázzák a mentőcsomagot, először elvetették, majd elfogadták.......

Nem vetne jó fényt a kormányra, de ha nem tudnak sz@rt csinálni másképp, hát így kell?

ÁHHHH,,,

ajjjaj

#11717 Kissherceg

"A csőd lehetőségét is meglebegtette az egyik legnagyobb nemzetközi ingatlan-tanácsadó. A DTZ profit warningot tett közzé, amelyben arra figyelmeztet, hogy 2009 áprilisának végén záruló üzleti évében elszenvedett veszteségei jelentősen nagyobbak lehetnek, mint amilyenre korábban számítani lehetett - írja a PropertyEU. "

Gyurcsány

#11705 GáborGábor

Érdekes hét elé nézünk jövő hétfőtől itthon.

Gy.F. bizalmi szavazást kér maga ellen ha leszavazzák akkor távozik, ő magától nem nem mond le.

Minden papírom kivágtam pénteken és jól aludtam ...