FREESOFT-ra továbbra is érdemes figyelni!
Vétel és tartás!!!
FREESOFT-ra továbbra is érdemes figyelni!
Vétel és tartás!!!
Okké! Nézem majd!
Én is azon szurkolok, hogy nehogy most legyen megbeszélés...
Legalább 10-ig bírják ki a főnökök :)
9,7 euró
Kár, hogy 15 perccel késleltetett a fenti adat, de réssel felfelé fog nyitni úgy néz ki!!! :)
Délután felteszem az én chartomat..::))) most megint meló,mindig akkor van dolgom,mikor a lényeg jön(OTP)::((((
:)
Most néztem a linken, a bid és ask-ot, 9.79 eurón (2665 Ft) áll jelenleg!
Egy óra múlva meglátjuk, hogy melyik irányba mozdul, de mindenképp biztató!
Plusz egy elemzés:
Korábban már belinkeltem, de itt lehet látni már reggel nyitás előtt, hogy kint hogy állnak az ajánlatok:
Ott van a grafikon mellett balra a legkisebb táblázat, hogy "DLY", benne a "Bid" és "Ask".
Na itt már reggel 7-7:30 körül láthatjuk, hogy áll kint a legjobb vétel és eladás, ki lehet következtetni az irányt :)
(Mikor esés várható, akkor az idő haladtával 8:30-8:40 körülre egyre lejjebb csökken a Bid és Ask ár, tehát érdemes ránézni 7 órától időnként)
Ma újra 10%-ot emelkedett a párizsi tőzsdén, 9.57 eurón zárt!
Úgy néz ki, hogy elindult vissza, lassan itt a szept. 15-e is, kíváncsian várjuk!
Itthon nagyon fogták (?), elég keskeny sávban mozgott...
Párizsi chart:
http://imagerz.com/QEQSXEtvAwIBVlgeFgVR
Open 9.00
Day High 9.70
Day Low 8.92
Close: 9.57 (~2600 Ft)
Previous Close 8.67
Itthon: 2540 Ft
Kicsit most megpihent (megfogta) úgy néz ki...
Azért 2500-on van egy 4k-s vevő, 2505-ön egy 1k-s, meg 2520on egy 1,2k-s!
Lehet, hogy az egyik a robot, de nem baj.. :)
(Az 1k-val operál csak)
Igen, tényleg extrém kockázat! Lehet bukni is jó sokat (beragadni), de keresni is!
A profitline-on lévő elemzés 3240 és 4400as (későbbi) célárakat is elképzel...
Legutóbbi ORCO elemzésem remélem sokaknak hasznára volt. Fej-váll célárat ( 3500 ) nem érte el. De viszont amire felhívtam a figyelmet hogy ha megjelenik a kimerülési rés nem is biztos hogy elfogja. Megjelenése után 3. nap le is fordult betöltötte, majd a mérési is be lett töltve. Szökési megmaradt majd most megint megindult fölfelé.
Amúgy azt látom a papírban hogy extreme a kockázat benne. Ez ha tartósan elromlik a hangulat lefelé is nagyon nagy iramban mehet, vissza oda ahonnan jött...
én semmit nem várok... ha 2900 lesz kiszórom az összeset.....ez lehet hétfő, és lehet 1 év múlva is.......
( " persze legyünk rugalmasak, és mindig számoljunk azzal, hogy elképzeléseink esetleg tévedésen alapulnak!"
A.K...
Jó kereskedést kivánok Mindenkinek:-)
Az nem baj.. de ez egy olyan botrányosan kiszámithatatlan speki papir, hogy iszonyat.. múlt héten ilyenkor még 3100 volt.......
Szia!
Ez már volt a pincében, de nagyon, meg megszivatták rendesen (30.000 Ft-ról)
Azért egy kicsit visszazárkózhat a többi mellé :) (remélem)
~1,8 mrd euró tőkéje van a cégnek, persze hitelállománya is van rendesen, de ha nem adják fel, akkor lehet szép árfolyam..
Én olyan 3500-4000-ret várnék.
Most hallgatom a rádióban az orcot. Nem is tudtam, hogy ingatlanfejlesztő :))
erre nem figyelek??? szégyen :)
nos az ingatlanpiacban nulla a kilábalás esélye!!!!! Az árak esnek!!!! de nagyon!!!!
beruházók nem tudnak eladni, roló húzások vannak. Két évig lefele várok itt is :))
mondjuk ezen vélemény a magyar ingatlanpiacra szólt. Kint sem fényesebb a helyzet. Amit mondanak az kamú..
de utánanézek ennek az orconak azt megigérem :)
Kint 9,26 euró/db!! (ugye mi ezt másoljuk)
~2540 Ft