Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#117801 BudFox Előzmény: #117306

Hehe...egyébként volt olyan tényleg hogy felkeltem reggel...és pizsamában leültem a gép elé hogy megnézzem hogy áll a Nikkei :DDD vagy egész Ázsia..a stooq -on..

de erről már leszoktam....már csak rendes ruhában ülök a gép elé :-))))

#117673 Sly-- Előzmény: #117667

Örülök, hogy okozhattam egy kellemes percet. Igyekszem máskor is a hasonló építő jellegű hozzászólásokra. :-)))

El is szabadult egyből a pokol ott most...

#117667 bajkusz Előzmény: #117663

Igazad van! Néha át szoktam futni a pf-t és ma a nap fénypontja volt amikor ezt a beírásod olvastam. Komolyan, még a könnyem is kicsordult a nevetéstől.. a kollégák persze kérdőn néztek :-)

Köszi még egyszer!!!

#117663 Sly-- Előzmény: #117582

1-2 hónapja volt egy bizonyos nick, aki minden topikot teleírt ezzel a dumával, hogy "új vagyok, neked sok van? " --ez jutott eszembe. Mi mást lehetne írni egy ilyen kérdésre, hogy lesz-e 140? Hát persze, hogy lesz. Sőt, olyan is lesz, amikor majd úgy gondolunk rá, hogy "volt ez 140 is?" -de hülye voltam, hogy nem vettem többet akkor...

Köszönöm Sly :-) Én ezen…

#117582 bajkusz

Köszönöm Sly :-) Én ezen nevetek azóta is :-)))))

előzmény (#131561: bianka04) | válasz erre | Ma, 14:05

Hát én nemtom, én is új vagyok és nekem is sok van. Neked sok van? :-))))

sly36

#117463 Johny King Előzmény: #117443

Nem feltétlenül!

De nem is őrjöngenek reggeltől estig egy nyilvános fórumon...

Na, mindegy, lehet, hogy csak Én nem értem az embereket!

#117436 Johny King Előzmény: #117418

Beragadva?

Nézd már meg a mostani árfolyamot, és nézd meg a márcus-április-május hónapok árfolyamát!

Ja és nézd hozzá, hogy kb. mekkora mennyiségeket vettek meg...

Üdv: JK!

#117418 Robag Előzmény: #117381

Spec ha akkora pakkal lennék beragadva, akkor valószínűleg nekem is cipzár lenne a számon, úgy be lennék fordulva.

#117381 Johny King Előzmény: #117302

Ebben igazad van, de azt végképp rühellem, ahogy a másik fórumon néhány ezer darabos makimajmok egész nap osztják az észt, hogy milyen szar a cég...

Ismerek néhány embert akiknek nem 5 számjegyű darab van a birtokukban, és mégis csöndben ülnek a fenekükön, és kivárnak...

#117306 Keg Jenő Előzmény: #117302

Majd, ha hajnalban japán opciókat figyel a netten pizsamában akkor mondhatja el magáról, hogy komoly függő... :-)

#117302 19790101 Előzmény: #117288

egyébként szerintem teljesen mindegy h mennyivel játszik az ember a szívből és Hobol csinálja...te is itt vagy egész nap ..én úgy emlékszem...függők vagyunk és kész el kell viselni: