Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Csináltok ma valamit? Én…

#117272 Ricsi

Csináltok ma valamit? Én vettem nyitóban.

Re: Gl

#117134 Capablanka Előzmény: #117125

voltam az otp topikban korábban...de amióta gyógyszeressel kereskedek és ez itt nem pörög...nem offolok..

a pf.-en a gyógyszeres topikok nem voltak túl fertőzöttek ezekkel a topik gyilkos idiótákkal, de amióta az esés a levegőben van, azóta egymás után jönnek, leugatnak....stb...

baromi idegesítő, s sejtem, hogy ezek nem véletlen esetek, hisz a vissza-vissza térő nickek mögött jó eséllyel ugyanazok ülnek...

a kérdés....privátba menne..

#117123 Waszeitung Előzmény: #117117

Ne kérj elnézést,és nem akartam rádrivalni,de jó lenne ha nem lenne szétoffolva a topik,van olyan is...holnap vszeg kezdhetünk jó kis Sc val szép zöld usák zárásra!

#117121 Capablanka Előzmény: #117117

merészeltemaa Dr. Bubó után...

a mai bux grafikon megelőlegezte az amerikai grafikonokat...

amúgy segítséget kerestem volna...hülye fórumokra beírogató ellenséges nickekkel szemben

#117080 Waszeitung Előzmény: #117060

Ha én minden topikba beírnám hogy milyen rég nem írtam oda vszeg Herci kimoderálna,tegyük hozzá jogosan...sztem ez így off!

Örülök neki hogy magyar placcon már kiderült fél perccel zárás előtt hogy amcsik hogy zárnak :(

#117039 Robag Előzmény: #117030

Én elkaptam Ursitól a bika kórt, és végül is a kiülés mellett döntöttem.

Pillanatnyilag nem néz ki túl rózsásan, az igaz. Ha az eddigi beragadásaimat nézem, a pánikos eldobás mindig rossz ötletnek bizonyult utólag. Amikor viszont elég türelmes voltam, akkor jól jöttem ki belőle.

Ha nem lett volna negativ a kt, már nem lenne ilyen gondom.

Kicsit nehezebb ezt kiülni mint egy részvényt, de mivel felfelé várom, ezen a szinten már nem dobom el.

#117030 BudFox Előzmény: #117009

hííííj...onnan longoltad ?... hát az se rossz...nekem meg a régi shortjaim voltak nagyon veszteségesek..de lezártam.. ezt igy nem lehet egyébként sokáig sikeresen csinálni, kaszinó.

Re: nincs cím

#117021 akpo7 Előzmény: #116983

20K felett majdnem likvidáltak, jó alkukészségemen múlott, h. engedtek 1 nap haladékot a fedezet pótlásra.

Svájc!?? Nem rendezünk rendkívüli talit? :)