Regisztráció Elfelejtett jelszó

Kezdők topikja!

Re: nincs cím

#148871 apafi Előzmény: #148861

KBC-n én mikor mikor bet-hat-on akarnék kereskedni, csak a bux912 jelenik meg. Instrumentum semmi. Lehet azért mert nincs rv-m fedezetnek? Tudtommal, pedig ezen lehetne hatis kötéseket csinálni -gondolom.

A határidős kereskedésre külön szerződést kellett csinálni.

#148867 Kriszti@n Előzmény: #148860

EQ-NÁL NEM TUDOM ,DE TUTI HOGY LEHET. MÁSHOL FELHÍVOD A BROKIDAT, ÉS SIMÁN ÁTKÖTI HATÁRIDŐRE.CSAK OLYAN POZIT VEGYÉL FEL SZERINTEM ,AMIT TUDSZ FINANSZÍROZNI,HA ROSSZ IRÁNYBA MEGY...

equitasnal, otp-t hogyan…

#148860 Stoki

equitasnal, otp-t hogyan tudok napon túl shortolni?

#139420 Ishar Előzmény: #139409

Mennem kell. Akárhogy is történik nagy gond nem lehet belőle, mert nagyon keveset shortoltam próba képpen. Mindenesetre köszönöm szépen a segítséget és majd jobban utánanézek a dolgoknak. A vicc az, hogy már shortoltam és akkor semmi gond nem volt. Tanulópénz! :)

#139409 Stoki Előzmény: #139392

az 5469 a tegnapi záróár, nézd meg a forgalmi naplóban, valahol meg kell lennie, hogy mennyiért adtál el, ha tdt-ben csináltad is, bár én mindig felírom egy kis cetlire is magamnak( csak a biztonság kedvéért)

meg van egy saját excell táblám amin követem a dolgokat.

#139392 Ishar Előzmény: #139385

tdt

Nekem 0 db OTP-m volt. Rámentem hogy eladás xdb limitár:5700, amikor olyan 5680körül volt az árfolyam.

Az egyenlegközlőmben most ezt látom:

Tulajdon mennyiség 100 Elszámolás alatti tételek -100 Készlet mennyiség 0 Árfolyam(Ft/db) 5469 Készlet árfolyamértéke (Ft) 0

Viszont a tranzakciós listám full üres! Semmi üzenet, hogy esetleg lezárták-e a tranzakciót vagy bármi.

tdt, vagy normál vétel, …

#139385 Stoki

tdt, vagy normál vétel, eladás, mit csináltál( akartál)?

#128892 Rowan Előzmény: #128878

sajna jól

sőt ha van 1K eladásod, akkor még fordítani sem tudsz egyszerre, hogy mondjuk 2K-t vennél vissza, külön kell az egyet zárni.

Na beteszem ide is: Jól…

#128878 RemegoKez

Na beteszem ide is:

Jól látom, hogy csak egyféle hati pozícióm lehet? Ha van "eladásom", akkor azokat csak zárni tudom, és nem tudok mellé "vételt"?

(Petiben)

#116969 Csokigyáros Előzmény: #116456

tőke áttéttel szerintem tudsz napon túl shortolni...

pontosan ezeket a hatis pozikat jelenti az otp0909, otp0912, stb...

eladod prompt árfolyamon és kiteszed hatira (mondjuk decemberre, akkor az otp0912)..

a napi változást jóváírják/leterhelik a számládon....

ha nincs fedezet kényszer likvidálnak az alapletét terhére...

ha elérte a céláradat visszaveszed prompt piacon és kiteszed ugyanarra a hatira és zárod a pozit... long pozinál a KT-mal is számolnod kell...

de csak brokin keresztül csináltam...

#116960 -Deep- Előzmény: #116424

Nem ! Csak saját részvénnyel (sajna) ! TDT-ket 16.22-kor zárják akár long akár short.

#116476 Stoki Előzmény: #116459

húha vazze, nekem ez még magas, én nem látok "ottani" könyvet, csak 5-ös mélységig, megbízások pedig normál, dt, tdt

elvileg a dt lenne, ha lehetne napon túlra?

aki az equitasnál van és vágja ezt a dolgot az segíthetne

köszi

#116459 Amatoregy Előzmény: #116456

gondolom határidős instrumentum. Próbáj betenni egy eladást olyan áron, ami az ottani könyv alapján biztons nem teljesül....

a webrokerben a határidő…

#116456 Stoki

a webrokerben a határidős rv-nél van otp 0909-0912 meg más is ,de hogy fordítom ezt le magyarra?,?:-))

#116440 Scipio Előzmény: #116424

Én úgy tudom, hogy nem, legalábbis Csuszáék tegnap du erről írogattak az oti topikban esetleg nézz rá ott is, az ersténél határidősre kötik át nap végén, de a kbc zárja őket - persze ezt csak mint abszolút longos írom :)

Sziasztok! equitasnal t…

#116424 Stoki

Sziasztok!

equitasnal tudok otp-t napon túl shortolni?