Jah, de a Kymco nem kínai, az koreai, azt megveheted nyugodtan.
Jah, de a Kymco nem kínai, az koreai, azt megveheted nyugodtan.
:(
Ilyet szvsz SOHA ne vegyél!! Hiába garis, csak a gond lesz vele! Tapasztalat. a rá tudsz szánni 200E ft-ot, azért már újszerű robit kapsz, Apriliából pl garanciálisat (5 évet adnak rá). Én 200 ezerért adtam el a rendszámos (!!) Honda Lead négyütemű, 100-as, ötéves robimat.
én gipszbe vagyok és elővettem 12évvel ezelőtti mankóm...azt motorral szereztem....részeg elémjött minden jelzés nélkül...balesetmentes motorozást.)
nem értem. Én teljesen hasonló robogókat kerestem. Aprilla runner, piaggio nrg. Tomzsi, 12-14 collos kerék.
Ezek teljesen hasonlóak. Azon kezdtem gondolkodni, hogy egy használt (márkás robogó) 160-200 között van. Ennyiért vehetek egy új kínai (honda, vagy yamaha motoros) kymco, motorwelt vagy egyéb márkákat is 2 év garival. Ja és az alkatrész ára a tizede a márkásnak.
Igaz évek múlva nem tudom eladni....
És még ráadásul jól és néznek ki.
Tavaly adtam el az utolsot. Meg egy babetta van valahol.
Nem tudom ismered e ezeket a járműveket.
Az áruk, szinte robó ár, viszont itt nem esik az arcodba az eső :)))
A fogyasztásuk is "robogós" :))
Az én feleségem simsonnal jár. Igaz kicsit nehezebben tanulta meg a kuplungolást és a váltást, de most már profi és szerintem a tied is meg tudná tanulni. Üzembiztos klassz simsont már tudsz venni 70-80 ezerért. Merem ajánlani. Egyszerű és jó kis gép.
köszönöm. Nekem tetszene, de a járműnek alkalmasnak kell lennie arra is hogy a feleségem is leugorjon vele a városba.
Ezzel nehezen tudnám rávenni :))
nekem 6 az az öt de a 8 a király természetesen,de csak hátsókerékkel:-)
Szia.
http://www.hasznaltauto.hu/3037248_derbi_senda_2005
ez esetleg nem lehet érdekes számodra?
szerintem jobb mint 1 robogó...
jól tippeled:-) de nekem ez a tapasztalatom...ja ,és a KTM vette meg az akkori fejlesztésekkel együtt(nagyrészüket még mindig használják) törődök én vele csak van mikor fél m-es sárban ragadok,vagy elsüllyedek egy patakban(megtörtént) lada niva húzott ki:-)
Sornégy kevés autóba szvsz, ott öt hengertől kezdődik az, mi tetszik (Honda S2000 kivétel :-)
Ha jól tippelem akkor most a Berg is KTM tulajdonban van,szval szinte mind1 hogy melyiket veszed,nekem is van ismerősöm aki teljesen elégedett a Bergjével,a másik már eladta mert mindig volt vele gebasz,szval kényes technikák ezek,sok szeretetre és törödésre ágynak :D
Bazsy a motor nekem 1 v 2 henger a sornégy autóba való,V5 re én is kíváncsi lennék,és főleg arra hogy a Honda miért nem dobta még piacra a replicát,elég jó reklámérték lenne és igazi unicum a kétkerekűek között!
Az egy hengert keveslem, minimum kettőre vágyom. Sőt, nagyon érdekelne a pletykákban felbukkanó V5-ös Honda, de abból úgy néz ki nem lesz semmi.
ha ktm akkor Husaberg. igaz nem olyan széles a választék,de nekem mindkettő tökéletes volt évekig
Az újabb verzióknál nem nagyon elégedettek a tulajok az injektorral,pedig nem egy éve van befecskendező,a régi verziónál pedig volt ahol kpl blokkot cseréltek gariba,én is szimpatizálok a KTM mel,de amikor motort vettem akkor XT660X lett végül az LC4 helyett,úgy voltam vele hogy inkább motorozni szeretnék,bár még nem mondtam le róla hogy lesz narancsom....nem tudom az új 690 verziónak mennyire sikerült jónak a motorja.