Svájcban él a nagybátyám, így nála leszek, bár nyugaton körülnézünk, de sokat nem tervezünk. Meglátjuk. Látom tegnap volt nagy esés, valahonnét ráadnék, de majd jövhéten...
EGyébként laptop mögött st tropez fényei és a hol egész viselhető :)
Svájcban él a nagybátyám, így nála leszek, bár nyugaton körülnézünk, de sokat nem tervezünk. Meglátjuk. Látom tegnap volt nagy esés, valahonnét ráadnék, de majd jövhéten...
EGyébként laptop mögött st tropez fényei és a hol egész viselhető :)
Én még mindig a 19550 körüli longomat menedzselgetem. A hét elején 1 ponttal alattam fordult a negatív kt miatt, azóta meg nem járt arra. :)
Akármilyen durván hangzik egy ilyen hét vége felé, én pluszban szándékozom zárni azt a pozit.
Ez lassan árulkodós topik lesz :)
Hatit remélem azért kötötték csak fel, hogy magasabbról lehessen adni! Én bepánikoltam, hogy lemaradok, és adtam 18825-ön, majdnem napi minimumon! Sokat olvastam a Yellow p-t aki kimarad, lemarad :)
szia!már nem aktuális amit írtam:) így töröltem:-)
holnap eladom a longomat :D
Hali Kissherceg - a CSendőr házat nézd ám meg st. tropez -ben :D
Jó pihenést, Svájcba Zermattba mindenképpen menjetek! És onnan fel a sasfészekbe, megéri, hidd el!
Sajnos most síelni nem lehet :(
ui: mindent én sem olvashatok :)
Utazás topikban leírtam, hogy St Tropez mellett, aztán Svájc.
Utána nézek az új reggeknek.
Merre vagy Bahamák?
Van rajta kívül egy Zsenink és egy nyávogó macskánk :)
királyról tudok, jeleztem neki, hogy saját topikjában írogathat, máshol nem.... Akik offolnak a topik indító moderálja, majd rendet vágok :)
Szép az idő, ma láttam két felhőt, este lemegy 30fok alá a hőmérséklet :)) Nagyon szép minden, de short nélkül nmem alszom nyugodtan.... 19k fölé lehet be kellene állnom, de majd jövhéten...
Nem is lesz rá időd, annyi szemét került be a fórumokba , hogy az év hátralévő idejében törölgethetsz :) !
Már királyunk is van :)
Üdv+ Egyébként, jól telik a szabadság?
hali mindenki,
örülök múlthét pénteken kistoppoltak 19600 körül, lelkesítő... Új pozit egyelőre nem veszek fel, de azért kissé fáj ez a 800pont...
Sztem nem véletlen lettünk felkötve fél perccel zárás előtt hogy essen a szájukba esővíz!
http://trader.tozsde.hu/chart.php
Nem látszik a mutyi :D
Köszi. Hogy rohadnának meg, tudtam, hogy csak a stopom kellett.
Srácok, el kellett jöjjek, csak mobilról vagyok. Hol zártunk?
Nem megy az esés,felkötöttek mindent,ebből holnap up lösz!
Eszetlenék csinálnak még egy eső napot?