hát igen :o(
úgy hazudnak a szemedbe, hoyg köpni-nyelni nem tudsz ... ha még pont előtte mondta vagy láttad, még az anyját is letagadja a csillagos égről és állítja az ellenkezőjét, vagy simlizik.
nem tudják már hova tenni őket.
a börtönök dugig vannak velük.
és még jól is érzik magukat bent.
azért jó lenne valami munkatábor -szerűség, ahol hiányszakmákra képeznék ki őket és a munkarend alapjaira míg a büntetésüket töltik, ill. olyan továbbfoglalkoztatók ahol dolgozhatnának, majd mondjuk 1-2 év után a továbbfoglalkoztatóból már önállóan is el tudnának helyezkedni, mert hiányszakma és mert megtanultak dolgozni valamelyest.
úgy tudom pl hegesztőből még mindig hiány van, holott dúl a válság.
Nincs 1 hete, hogy Aszódon kiraboltak a vonaton egy ismerős idős házaspárt. Természetesen cigányok.
A rend őrei szerint azonban még csak rablásról sem beszélhetnek, hiszen nem verték meg őket(!) csak a pénzüket és mobiljukat vették el, "szépen kérve" ...
hát sokan gondolnak sok rosszat róluk.
de vidéken tényleg nagyon változnkiuk kéne, csak hát nem akarnak tanulni, de még a gyerekeiket se ösztönzik vagy Uram bocsá hagyják.
Mert, ugye, a közvélekedéssel van a baj ...
Világos.
Miért is?
http://www.fn.hu/belfold/20090903/bajnai_romaknak_is_valtozniuk/
akit érdekel esetleg a cikket is el lehet olvasni, de a címe kulcsfontosságú
a gyakorlatban úgy működik, hogy Gizikénél van a főnök és a pénzügyi osztályvezető jelszva. Megmondják, hogy mit kell utalni (kap egy listát) és utalja... :))
:o) kösz.
hát akkor talán a tulajdonos önkorm a felelős ! bár ők átpasszolták a felelősséget a vezetőségnek :o) klassz :o((( sztem hagyó mikinek is feltétlenül fizessünk ki legalább 200 millát, mert megérdemli; **** nehéz lehetett mindezt a gányadékot szakmailag felügyelnie !
csak hogy meglegyen a napi vernyomasod, most olvasom hogy a BKV vezetosege nem felelos a vegkielegitesekert....
csak tudnam ki irja akkor ala az atutalasokat/csekkeket?
:)
meg is érdemelnék a bankok, hogy jó erős forintunk legyen ! és bekaphatják !
mert mocsok módon emelték a kamatokat hivatkozva a bankközire, de csökkenteni bezzeg nem akarnak, amikor az már régóta csökkent/csökken.
az ilyesmi mindig visszaüt ... nemtom mire akarnak majd hivatkozni, amikor majd mindenki forintocskát akar majd tudni a zsebében :o)
már ki is számoltam mennyit fogok megspórolni, amikor visszanyomom nekik a hitelt :o)))
http://hvg.hu/gazdasag/20090831_Hagyo_Miklos_BKV_felugyelet.aspx
el nem bírom képzelni, mit felügyelt szakmailag ???
talán a lopásokat :o)))))))))))
most sikerált és rögtön ebbe botlottam bele :o(
http://hvg.hu/velemeny/20090831_demszky_gyurcsany_budapest.aspx
még két lári-fári és mehet mindenki kukutyinba zabot hegyezni.
nekem mostanaban nem jon be az eco.hu.
econet tonkrement?:)
mondják sokan, hogy azért fogunk esni, mert nincs likviditás, azaz hogy elfogyott, mert a tarp és egyéb pénzeket már belenyomták a piacokba és most már ki is kell venni a nyerőt.
mivel minden áldott nap kereskedek és azt tapasztaltam, hogy a deviza, áru és részvénypiacokon is a likviditás olyan május óta konvergál a nullához :o) az ugyi május-június-július-augusztus, azaz barátok közt is 4 hónap betonbanyomóan álmosító forgalommal.
szóval én nem azt láttam hogy bármiféle pénzeket nyomtak volna a piacokba, tarpot meg végképp mert akkor nagy forgalmú emelkedésekbe és visszadásokba keveredtünk volna el a jelenlegi szintek bőven nem megközelítve.
pl akkor a dow 8és 9 k közt sávozgatna.
a jelenlegi szintek elérése nagyon kis forgalommal történt és az áru és devpiacok is haldokolna forgalom tekinetéteében. mi lezs itt ha megjön a forgalom ?
sztem nem esés :o)
a shortosok már pozikat építgetnek újra és újra már akik megmaradtak :o) egy likviditás mentes piacon kész öngyilkosság.
bízva abban h majd a longosok pánikolnak és eladnak, csakhogy a kis forgalmakban nem került sok pozi a longosokhoz nemtom értehtő -e.
ők is végig és a többség még most is arra vár hogy majd esik korrigál és akkor talán belevezs ha mer.
aki mégis longolt medvepiaci rallyt látott és már rég kiszállt és skubizza hogy essen már be.
szóval ha mindenki esésre spekulál annak egy következménye szokott lenni.
amikor majd megjönnek a tarp pénzek (mert eddig azokon csak ültek és skubiztak).
Hm ...
Már van egy hasonló topik.
És az, az enyém ...