rendben.. és ez így megy hetek óta :)
OTP reméljük megy a helyére a nagy 500%os rally után.. :)
istenem.... megbolondultak a bikucik :)
rendben.. és ez így megy hetek óta :)
OTP reméljük megy a helyére a nagy 500%os rally után.. :)
istenem.... megbolondultak a bikucik :)
a mostani hetem sűrű volt, mert olacba kellett mennem.
a hétvégén családi dolgok lesznek, jövő héten mindenképpen, addigra remélem a Free árfolyama is alulrül súrolja a 3.000-et :)
nekem is ilyen érzésem volt nyitóban..
azóta csak lefele várom, de rajtam kívül mindenki felfele :)))
állandóan herceggel ketten várjuk csak le a piacot :))
ja meg krszitián is velünk van :))
mikor jössz már el megnézni a kéglit?
rajtad áll, csak vegyél fel egy pozit ;)
ja, és közöld velünk mire tettél
oylan érzésem van, hogy ma az OTP vagy legalább 5%-ot fog esni, vagy legalább +3%-ban zár...
Ne is mondd:
1.5Mdarab részvénnyel képesek 100FT-ot felfele húzni a piacon.. mert még mindig olcsó..
Minden nap 14.00Kor emelkedünk 14.30ig? utána beadjuk OTPt 5410re?
édes kis chart.. szépen emelkedik az égbe..
Bevallom, hogy ma nem vártam fel 5420fölött. szépen teljesít a papír forgalom nélkül.
Remélem beöntik hamarosan
Mivel a mi piacunk egy nyavalyás szűz kurv@ akit mindenki meg akar erőszakolni! És meg is teszik :)
ne csodálkozz, Te ennél rutinosabb vagy.
OTP kitőrt, papírok ellenállások fölött. Birkacsorda beállt, már az elveszett bárányka is előkeveredett, Ő is beállt a csorda végére. Együtt néznek ki a fejükből, hogy ma merre terelik Őket.. nem értik miért nem megyünk fel, amikor kitörtünk és mennie kellene. Egy valamit tudnak... a piac felefele megy megyünk vele.
A nagy tömeg mozgatja fel az árat, majd egyszer feladják és fordulnak, de akkor nagyot.
azon csodálkozom, hogy a nemzetközi indexek lefele csorognak mi meg emelkedni akarunk a világgal szemben...
650-720as sáv továbbra is tartja magát. USAra egy kis emelkedés talán 750-780, utána záró lekötést várok.
USAban 2-3 zöld gyertyára pirosokat várok ottani nyitótól, itteni zárásig :) így lekötve az itthoni börzét
elírtam reggel a 4650-4720 as sávot, 3650-3720szal..
de Ő is a 5650-5720szal :))
"mára ilyen nem tudom mit csináljak napot várok!
Otp 50-100pontos ingadozás 3650-3720 között kb.. "
délelőttre ez is bejött.. pont ebben a sávban mozgott...
a többit hadd ne kelljen elárulnom :)))
Csak anny hogy shortban ülök és nem esik az Istennek sem!
Üdv! Dógozzá! Én is léptem!:)
nekem is volt októberben.. azóta egyet megfogadtam! mármint a nagy öntéses bukó visszahozása után. Többet nincs kockázatatás. Sokat melóztam a kis pénzemért, nem teszem kaszinóra. Azóta elég sok mindent megfigyeltem és még többet szeretnék megfigyelni. Egy Fősuli, egyetem is 3-4 év. Ráérek. Ez jobb tanulmány. 2011előtt nem megyünk ki a recesszióból, addig kell vigyáznod a pénzedre. Addig egy nagy öntéssel véged van, hiába stop. Másnap megint rádöntenek lefagysz.
Hopp mennem kell.. most hívtak.. folyt köv
Honnan? 18000 alatt?
Lehet h ez lesz a nyerő taktika! Nekem van némi kereskedési mániám...tudod mint a játékgépes alkeszek! :)
fél évre tervezve biztos esés lesz ez a szint alá!!!!!!
Ez tuti fix!!
Hatit akarom inkább adni majd..
de amíg a 6K OTP benne van a levegőben, illetve a 22K hati is, addig ráérek. Onnan nagyobbat kaszálok, ha megmarad a pénzem befektetésre. A kimaradás nem is zavar, inkább a nagy pénz parkolása zavar. Nem kicsit bukok a parkolásával. De ha legalább 15%ot elkapok egy évben akkor már megérte. Az elvileg két jó napa alatt meglehet, ha jól megérzem a piacot. Így kivárok már a tutira. Most mi van? Bizonytalanság.. azt kihagyom