Esetleg 4kor.
Nemtom, 500 nekem mar soknak tunne picit. En 100 fole szurassal mar megelegednek, azt a tamaszt tortuk le es a visszateszttel validalna a lefele iranyt.
Én inkább abban reménykedem, hogy 19500 körülig húzzák, hogy ott rá tudjak még adni is.
Gondolkoztam en is ajta, h. beugrok egy longra azonnal. :)
Rohadtak nem jottek vissza ertem 700ra, ezert inkabb tegnapi OTIt tartom shortfedezetre es nem zartam shortot. Tovabbra is tartom, h. lehet 19K a hati siman.
Egont ? :-))) ha bull akkor legyen bull Egont ? nem ..nem olvastam..és szerintem ez csak használ nekem :DD
Persze. Mint mindig. De most szerintem korrekció fel, az 1400 pöttyös esés után. Ejnye-ejnye, Bud, nem olvastad Egont? :-)
szemét amerikaiak megint pluszba akarnak menni..ezért megyünk mi is...de ebből még lehet bármi is.
Szépen megrántották hatit...
Én is erre számoltam, de 850-nél elfogyott a vétel, így inkább dobtam. Kleine fische, gute fische.
Kíváncsi leszek mennyi lesz ma benne felfelé!
800-on nagyon nem szeretne egyik irányba sem ellépni ...egyenlőre
Mint shortos, persze esést várok, de ha nem ennyi volt akkor felfelé sávosan bővítek, szept-okt szvsz esés lesz összességében
Ha a jenkik tovabb fujjak a futures-t, beleferhet egy 19K. En meg nem adtam ra.
Ballábbal keltél hogy hatit veszel vagy mi történt? :D
Két nap alatt estünk szépet kis kori kijárna,de nem látszik a mindent elsöprő vételi erő...