mára ilyen nem tudom mit csináljak napot várok!
Otp 50-100pontos ingadozás 3650-3720 között kb..
mára ilyen nem tudom mit csináljak napot várok!
Otp 50-100pontos ingadozás 3650-3720 között kb..
igen egyre jobb..
de még mindig ráérek.. és sokfele kell figyelnem az életben, pozival meg nem tudok figyelni..
Eljön az ideje mindennek!
Jó a spekid, csak le is kéne kereskedni ember! :)
Ma korrekció lesz, akár longos napnak is hívhatjuk. Ekkora és ilyen hosszú emelkedést a piac nehezen ad vissza, mivel a pániktól nagyon messze vagyunk! Szvsz! .)
:))))
OTPt megmutyizták egy kicsit... édes nyitó +3.3% körüli nyitó :))
nagyon kellett az olcsó papír az embereknek..
Többi közel bejött: FHB 3Ft tévedés. Mol: 25.. ez egész jó :)
Napi tipp:
kiszedtem a z OTP topikos beírásomat, végül is ez csak tipp :)
annyit hozzáteszek, hogy nullás nyitások lesznek talán
Mol enyhe plusz 14K
OTP: mondjuk 4620
FHB: 1000
csak hogy legyen tipp
Kimásolás:
Ma megint lesz egy tréfás nap..
usa mínuszba nyomta magát, kishazánk is rendesen.
A másodlagos trendvonal alján vagyunk, így mehet vissza longba (lásd: zabás chart).
Futi, Ázsia pluszban. Usa ma nyomhat egy 0.5körüli pluszt.
Nyugattól is max 1%os emelkedést várok mára.
Forint picit erősödött, dollár gyengűl.
Egyébként továbbra is drukkolok az esésnek.
A lufi előbb utóbb kidurran! A pénznyomda megszünik.. esünk vissza a mélybe, ha elfogy az ingyen pénz!
Jaj, de aranyosak vagytok, hogy felhoztátok a tipp topikot :)
nehéz manapság tippelni :)
most csak arra lehet tippelni, hogy emelkedő trendben maradunk, vagy csökkenő trendbe léptünk és megy a pincébe?!
Remélem a második, de amíg nem törjük a csatornát és nem kap megerősítést, addig még emelkedő trendben vagyunk.
Sok egyéb tényező már a fordulatot jelőli! Nekem a forint, olaj, benzin, arany, (dollár), indexek, csökkenő csatornák..
Napi szinten azt sem tudom, hogy pluszban vagy mínuszban zárunk-e este :)
vagy hogy nyitunk másnap..
ilyen időben legjobb távol maradni a piactól, vagy egyszerre short és longot nyitni 100pont nyerőre(OTP szinten) és zárni.. mert jó taktika lehet, ha van időd, energiád és nincs félsz benned
Emelem 4750-re :)
Komolyra fordítva a szót: 4660 környéke És onnan fel a napos rés betöltése és ismét lehet adni a szájának 1000-el :) 4800-tól
USA-ban: ELY, RDN vétel kizárólag technikai alapon... nem is tudom milyen cégek ezek :P
tegnap már nagyon vehetnékem volt, de visszafogtam magam...
Szerintem a Richter az aki most mutatja a irányt a többi részvénynek és most jön az az időszak el 2-3 hétig, amíg a befektetők vagy realizálják a jó Q2-k eredményeit (már ahol jó volt) vagy elkezdenek menekülni azokból a papírokból, amik még a jó Q ellenére is rosszat jelentettettek...
Ez egy önmagát gerjesztő folyamat lesz, ahol azt látják az emberek, hogy megint minden esik, és rájönnek, hogy még amit jónak hittek Q2-nél az sem jó igazából, csak windowdressing...
És máris jöhetnek az előrejelzések, hogy csak 2010 végére, vagy azután várhatjuk a feltámadást...És innentől kezdve ez megint egy önbeteljesítő jóslattá válik...
Most kéne kiszállni a részvényalapjaimból? Akkor zicher, hogy globális rally jönne mondjuk a világban...Ergo a jó meglátásom ellenére megint rosszul cselekszem (akárcsak a TKOM 524-es eladással anno osztalék előtt , vagy a 26k-s richternél, vagy 12k-s Mol-nál, vagy 3200-as OTP-nél...)Soha nem azon az úton mentem, amit kitaláltam, mert arra gondoltam, hogy a piac nem lehet annyira hülye, hogy ennyire félreáraz valamit, valamit ők biztos jobban tudnak , mint én...Legalább örülhetek, hogy jobbak a meglátásaim, mint az átlag-piacnak...
Egy dolognak örülhetek ma is, hogy nem teljesült a short megbízáson...:)
Köszi, elpirultam! :) Sokat buktam dt-vel, azt nem szeretem. Nem shortolok egyáltalán az is igaz. Igen, észrevettem, h Csusza is long párti.
rád érdemes figyelni.. elég higgadt trader vagy, jó meglátásokkal.
Csusza még a nagy long király :)