szerintem megmaradunk abban a csökkenő csatornában holnap, ami már másfél hete megy
szerintem megmaradunk abban a csökkenő csatornában holnap, ami már másfél hete megy
Miért kételkedek a TA-ban?? :((
http://kepfeltoltes.hu/090901/11001760941_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Na USA innen már nem fog feltápászkodni az tuti.... :_)))
jaj de jó hogy van shortom.....nem vehetik meg minden nap az eséseket..és tapasztalat hogy -1.5 % -ról soha nem szoktak felállni...remélem most sem.
Remelem, ha mar esni kell, akkor kialakul 1 sziget es egyertelmu lesz az irany BUX 16Kig. :)
Így utólag okos az ember sajnos, de az biztos, hogy a adtam volna -2Kg lement volna rólam zárásig.
Pedig megerte volna raadni. :)
Azert a jo edes anyukajat annak, aki ezt a longos 2 orat eljatszotta! Eddig vegig adtam a hatit minimalis fedezettel, erre ma a korabbinal tobb Otit vettem fedezetnek, h. azert nehogy elszalljak reggel es tessek, ma tornek le minden rohadt tamaszt zaras utan. Grrrr!
No idáig szépen másoljuk a tegnapot :D
Bele, pedig Molly is és Ricsi is mutatja az utat, de legfőképp Otiliánk...Őt meg nehéz követni
Lehet itt a fordulat.... Grat a talált pénzhez. Ha így akartad volna, biztos nem jön be:-)
Ezt már írtam az OTP-be de senki nem reagált rá:
"
Emlékezzetek vissza a 1250 OTP forduló előtti állapotokra. Akkor a hati úgy elnyúlt a BUX értékétől, mint a rétestészta olyan magas volt a KT, hogy csak na! Most pont fordított a helyzet a hati KT nem tud pluszba kerülni sőt olyan irreális - KTk vannak /hogy csak na/
Ebből az összefüggésből következtetek a fordulatra!!!
szerk: képtelen pluszba menni a KT.
"
nagy a pörgés ma is ebben :-))
az a baj hogy nem fogjuk megtudni mikor lesz a maximumon, és onnantól csak lejjebb megy ?