:-) Mondom, NEM ilyen, nagyon tuti, átgondolt motor. Az erőforrásnak is megvan a feelingje, ha vki szereti a Harley-t. Csak egy nyitott dob kéne rá, mert a hangja nagyon szar..
:-) Mondom, NEM ilyen, nagyon tuti, átgondolt motor. Az erőforrásnak is megvan a feelingje, ha vki szereti a Harley-t. Csak egy nyitott dob kéne rá, mert a hangja nagyon szar..
Ha ez tényleg ilyen, akkor ne próbakört menjél vele, hanem egy próbatolást, mennyire kényelmes:)))
Amúgy ezzel a Buell-el is riogatott mindenki, h nem indul, meg szar, meg ilyenek. Ennek ellenére pöccre indul mindig, hidegen-melegen ugyanaz az alapjárata (Honda XX-en hidegen 3000 ford/perc), s nincs semmi baja. Ha meg lesz, belefér, nekem az élményfaktor a legfontosabb, egyszer élünk! :-)
kár hogy a románok nem gyártanak motort...
kit-ben lehetne megvenni..
:DD
béjemwé, az mindig jó, el lehet vele menni Berlinből Moszkvába, mindenféle meghibásodás nélkül. Már bizonyított :)))
A gyávák vegyenek Hondát, az nem romlik el! Én szeretem a kihívásokat! :-)
KTM -ből kettőt vegyél:-) az egyik mindig a szervízben fog állni,legalábbis nekem ez a tapasztalatom(450EXC-m volt,zsír új)
ha megkérdezed ,hogy ki lehet -e ,azt megköszönném!
Nu, akkor valszeg te is végigpróbáltad már a japán típusokat. Én legközelebb KTM V2 supermotot szeretnék, vagy Triumph Tigert, esetleg egy Thunderbird Sportot. Öregszem, a kényelmes motorok egyre bejövősebbek..
Nekem a váci úti bmw szalonban dolgozik ismerősöm, ha ki akarnád próbálni.
k1300s ,vagy ha nem jön össze akkor k1200s. ilyen még nem volt,úgyhogy ezt a típust szeretném kipróbálni.
Még nem biztos, de ha nyélbe ütöm az ingatlanbizniszt, ami miatt holnap hazamegyek, akkor kelleni fog minden pénz. Úgyhogy lesz egy fiatal, tip-top Buell Ulysses eladó.. :-)
Milyen gépben gondolkodsz?
a héten adtam el az egyik motorom:-( azt hittem kibírom jövő tavaszig,de már nézegetem,szerintem 1 hónapon belül vásárlás lesz:-)
Ősszel olcsóbb, mint az évben tavasszal, de köv. tavasszal ugyanannyi lesz, mert egy évvel öregebb.. :-)
Nézd, egy kb 150E ft értékü robeszon nincs akkora tól-ig, hogy érdemes lenne ennyire aprólékosan megkeresni a legjobb árat. Nézz meg egy párat, alkudj keményen, s fogsz jó árast találni.
Oda nem elég egy tank gázolaj. Összel vagy tavasszal érdemes venni?
vHátsó tárcsafék nem fontos (nekem a Honda Lead-en elöl is dobfék volt, s tökéletesen elég volt a 100 kg-os robeszhoz), a vízhűtés meg csak hibaforrás. Nézd meg pl a Gilera Stalkert, az is egy strapabíró gép.
Számottevő előnyt nem fogsz szerezni, ha külföldre mész egy kisrobogóért. A macera többe van. Megnézheted az angliai kínálatot is, ha gondolod:
www.gumtree.com
www.autotrader.co.uk
Ha a Runner tetszik, azt megveheted, az az egyik legjobb 50-es. Csak emiatt drága..
Én nem ajánlom a nagyrobogó használatát kismotor papírokkal. Egyszer legyen egy balesete, akkor rögtön kiderül, a biztosító nem fizet, mert nem arra a kategóriára érvényes a biztosítása, nagyon meg lehet szívni. Akkor már inkább egy 50-es 70-es hengerrel.