Legalább kellene három öt perces piros gyertya és a mérete is fontos lenne, hogy valóban elinduljon a short.
Legalább kellene három öt perces piros gyertya és a mérete is fontos lenne, hogy valóban elinduljon a short.
Óvatos short innen szűk stoppal, mert USA-nak is megadják a lehetőséget,
https://www.portfolio.hu/uzlet/20071008/beszel-az-...
A kalapács gyertya nem igényel megerősítést egy emelkedő fehér gyertya személyében, de az "akasztott ember" esetén egy következő fekete gyertyára van szükség, amely lejjebb zár mint az "akasztott ember" teste.
Ez brutál long, ha a következő hónapban egy zöld gyertya ezt megerősíti - DAX új ATH ....is lehet
Sziasztok!
Lenthor, köszönjük a beírásaid. Konkrétan mit vársz, ha a havi gyertya így marad? Várható egy viszonylag jelentős korrekció a DAX-ban (legalább a 14100-14450 tartományba vagy lejjebb) vagy esetleg alig lesz korrekció és longosként megy tovább fel?
Nézzük a mai napot:
1.) Hullócsillag gyertya alakzatot kaptunk.
2.) Bezártuk a felső rést.
3.) 14.818 környéki cél még lehetséges.
4.) Lehetséges viszont a "sziget" kialakulása.

Dax lemaradó volt a múlt héten USA-hoz képest, teljesen érthető módon. Az a 14800 nagyon kellene a DAX-nak, én meg shortolom.
Sziasztok, jó reggelt!
Lenthor, köszönjük a chartokat és mielőbbi javulást kívánok én is.
Köszönöm! Tényleg elírtam a dax értékét.
14.525 volt. Most át kellene törnie a 14.550-et. Ha sikerül, akkor 14.660 környéke következhetne.
Neki vitték a 14550-es ellenállásnak, elsőre lefordult.
Remélem mihamarabb jobban leszel! Nagyon jól teszed, hogy orvoshoz fordulsz, sokan sokáig várnak vele.
Igen az X hullám tényleg utálatos, többször mondtad, tanulópénzt még mindig fizetem. :)
Mondtam, hogy az "X" hullám egy utálatos jószág. Bármikor lefordulhat, de mehet váratlanul magasra is.

14.800.14.811 környéke lehetne a felső piros vonal.