Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dühi

Re: nincs cím

#120644 Rogi Előzmény: #117595

Én is jártam már igy, kellemesen 10 másodpercig volt papirom, és csak pislogtam h most ez mi.

Ekkora barmot, ez van ha…

#120626 Scipio

Ekkora barmot, ez van ha félálomban kereskedek...

Annyira megszoktam a telekom, rába 700-as szinteket, hogy a synergont is 779-re raktam eladásra, ráadásul pont abban a pillanatban, amikor 19 ft volt a különbség a két oldal között, szép kis nyereségtől sikerült így elesnem.

Azt hittem ilyen csak nagyon amatőrökkel történhet meg, ezek szerint én is az vagyok...

Stoppot akartam betenni …

#117595 Pityke35

Stoppot akartam betenni és eladtam! Bal**** vagyok! ( a kis pipa lemaradt valszeg)

Hogy rohadna meg az a ki…

#116478 Scipio

Hogy rohadna meg az a ki***ott otp, három hétig nem nyúltam hozzá, fotextől fhb-ig telekomtól molon át a richterig minden mással kerestem, erre csak belevettem 900 környékén tegnapelőtt, ma meg brokidíjbukóban dobtam, majd egy ft híján nem kaptam lent...

Pedig megfogadtam, hogy többet bele nem veszek amíg ilyen magasságokban jár, a leghülyébb így persze én vagyok grrrr...

Re: bánfi jegybank kezdemény szoclib komának

#113715 banyaiz Előzmény: #113708

nem lennék semmi pénzért nincs hozzá gyomrom meg arcom. :D

DrUrsi

kivétel erősíti a szabályt! :D

#113713 Dr. ursi Előzmény: #113710

nekem a szüleim nem romlottak meg.

és biztos vagyok benne, hogy én se, mert az ő példájukon nőttem fel.

#113711 Dr. ursi Előzmény: #113703

szép kirázás volt.

ezért tartottam meg usdchf-t, mert kirázásnak tituláltam az egészet.

hogy rohadnának meg amúgy ott ahol vannak együltő helyükben !

#113710 banyaiz Előzmény: #113706

:)

valahogy úgy lehet ez, hogy aki hatalmat kap az előbb utóbb megromlik még ha előtte idealista is volt, de ez csak az én véleményem.

Egyik kedvenc filmem a Keresztapa I-II-III, hát abban benne van a világ működése. :D

#113708 Atesz11 Előzmény: #113701

Na igen!Az olajszőkítés felgöngyölítése dolog amilyen hévvel indult olyan gyorsan le is csillapodott!

Befogták mindenkinek az arcocskáját vagy így vagy úgy!

Nekünk is politikai pályára kellett volna lépni!:)

#113706 Dr. ursi Előzmény: #113696

tényleg ártott a szépségemnek :o))) megnéztem tükriben.

meg amúgy se tudok mit tenni.

kéz kezet mos.

ez tényleg csak a felszín.

elcsendesedik majd és megy minden tovább.

olyan fájó, hogy mindenben igazad van.

#113705 Moiser Előzmény: #113704

Nem.

Mar het elejetol voltak a pozik, gyujtogettem...a tegnapi otromba felrantast nem lathattam elore...es azert megse tarthattam minden ellenere, volt benn stop...

#113703 Moiser Előzmény: #113702

TAM....

tegnap kiraztak. tetvek. ma meg mar a fene se tudta biztosra, es cseszett barmit csinalni ugyhogy hagytam...erre basszus nana hogy az lett, amit tegnap emlitettem lehetosegkent,de ma nem mertem megjatszani, mert a tegnapi kicsit bezavart a kepbe..

:)

Szokasos...

#113702 Rowan Előzmény: #113700

mi bajod vele?

szépen húz lefele

shortolod, nem?

#113701 banyaiz Előzmény: #113699

jéghegy csúcsa csak ez a jutalom téma. Sok jót ne remélj politikus az egyforma állatfajta.

Meggyőződésem ha szigorúan a legutolsó alkalmazottig átvilágítanák az állami szférát, és az elvégzett feladatok hasznosságát, egy harmad emberállománnyal, fele ennyi feladattal, és 10-ed ennyi pénzből színvonalasabb szolgáltatást lehetne nyújtani. De ha így lenne miért érné meg politikusnak lenni. Azért a párszáz bruttó havi pénzért? :)

#113700 Moiser Előzmény: #113699

Elenezest mas tema, de duhi vagyokk: eurusd baszodjon meg, big time!!!

#113699 Atesz11 Előzmény: #113696

Választások után remélem vagyonelkobzás lesz a mostani rablóbandának és a slepjének!

Ilyen jutalmak stb. mikor úgyis gyenge lábakon állunk!

Különösebben egyik párttal sem szimpatizálok!A politikus csak politikus!Mindig maga felé hajlik a keze!De azért ez már túlzás ami eddig kiderült!És még mi fog vajon az elkövetkezendő hónapokban!:)