Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dühi

Re: bánfi jegybank kezdemény szoclib komának

#113698 banyaiz Előzmény: #113696

De gondolom pl az olajszőkítési kiskaput sem engedték volna ha a sáp nem csapódik le. Ismerek olyat aki ismer olyat akinek az ismerősének az ismerőse néha mikor a híradóban megjelenik egy-két politikusarc akkor szokta mondani, ja ő az akinek a telephelyére 1-2 napig nem mehettek be a Pénzügyőrök. :D

Csak azt tudom mondani, hogy ennek a debreceni bandának más célpontokra kellett volna sörétessel célozgatni.

#113696 banyaiz Előzmény: #113691

Ne mérgelődj árt a szépségnek, annyit meg nem ér az egész! :D

Ezek az állami felügy bizottságok általában bújtatott pénzkifizető helyek a haveroknak, havi 1-2 milkáért nem csinálnak semmit néha aláírnak egy-két jegyzőkönyvet, vagy szavaznak a nagy semmiről.

Egyszer régen tán igaz sem volt személyesen éltem át olyat, hogy egy helyi képviselő (nem komancs, és lib, legalábbis más párt. :D) feldobta egy tárgyaláson, hogy ok, hogy az ügyfelem itt üdülőket fog építeni, minden szép, csak ő is akar egyet jóáron, és az egyik rokonának jó lenne itt vmi munkát adni. :D Ezt úgy szemtől-szembe lazán, egy kis helyi erő gondolhatod mi van magas szinten.

K BKV/ MVM maffiafőnök offshore cégein keresztül az elmúlt években elfolyt egy néhány 10 milliárd állami pénz, valahogy nem látom, hogy bilincsben vinnék el. Nem is fogják mert a fél parlamentet magával rántaná. :D Csak úgy mellesleg Atome-ben sem ártana egy kicsit körülnézni túl sok arrafelé is a ciprusi alvállalkozó. :D

Közpénzeket nem lopnák így el fele pénzből jobban lehetne ezt az országot működtetni.

Ez van.

#113692 Dr. ursi Előzmény: #113690

annyit reagálnék, hogy nekem ilyen tapasztalataim még csak szoclibhez közelállóktól voltak.

hogy pl mit ajánlott fel mónika valakinek visszalépésért cserébe ... és az üzlet nyélbe is üttetett - de mielőtt még beperelne valamelyik majomparádé rágalmazásért vagy jóhír rontásért (jóhír ! :o))) letagadok mindent.

#113691 Dr. ursi Előzmény: #113690

én nem értem az egészet.

híradó most:

felügyelő biz elnök szerint mindent jól csináltak ...

én aszittem hogy a felyüleő bizottság már a nevben is benne van hogy felügyel felühyeli a folyamtokat a működést a jogosságot és az üzletmenetet jellemzően azt hogy nyereségesek legyenek meg stb dolga az hogy ilyeneket feltárjon

az valahogy egyáltalán nem stimmel hogy saját magának utalta ki a pénzt.

ez , bizti hogy még a bkv-nál sem lehetséges, hiszen a működési szabályzat még a legutolsó mikor béténél is előírja hogy valaki másnak kell engedélyezni.

és csodálkoznék ha az is jogos lenne, hogy végkiel vesz fel, de tovább foglalkoztatják ...

ki ?

ki írta ezt alá ?

na annak is mennei kell a bíróság elé, nemcsak etelkának vagy kinek.

és ki a bkv gazdája ? milyen gazda az ilyen , aki hagyja a vagyonát elherdálni ???

ki is a gazda ? ja hogy a dömpidemszkiék ... kac-kac-kac.

az más kérdés hogy hogyan lehet ilyen szerződést kötni egy állami pénzbúl adófizetői pénzből gazdálkodó **** nagy veszteséges (nem csoda !!!) minden pillanatban borotvaélen táncoló cégnél ?

#113690 KJanek Előzmény: #113688

Nem lennél egyedül.

Fogalmam sincs hogy a fenébe lehetne ezt felszámolni vagy megszüntetni, olyan összefonódások lehetnek ezekben a körökben hogy képtelenségnek tartom hogy ez valaha is megszűnjön.

Talán enyhül valamelyest, vagy nem kap ekkora nyilvánosságot, pár hónapig meghúzzák magukat, aztán minden ott folytatódik ahol abbamaradt.

#113688 Dr. ursi Előzmény: #113687

nos, én fizetnék érte, hogy ezek között rendet vághassak !

#113687 KJanek Előzmény: #113685

a legnagyobb gond az hogy nincs alternatíva, aki közel kerül a húsosfazékhoz mind ezt csinálja, tisztelet a ritka kivételnek, ha van egyáltalán.

#113686 Dr. ursi Előzmény: #113684

eccer egy ismerős, aki ismeri jól ezeket, azt mondta, hogy olyan naív vagy ursi :o) (pedig már akkor is simán tudtam, hogy mindent visznek ami mozdítható, mint a cipók) ezek nagyobb maffia, mint az oroszok és az ukrán maffia együttvéve.

akkor még egy erőtlen nemet megejtettem, hogy talán mégse.

most már köpni-nyelni nem tudok.

bezzeg bkv-asszonyság ... szerintetek tud vezetni villamost ?

#113685 Rowan Előzmény: #113684

megy a marakodás a koncon, akinek nem jut elég, az kiszivárogtatja a sztorit a médiának

az sem lehet rossz bolt :S

#113684 KJanek Előzmény: #113683

és ez csak a felszín ami kipattant és nyilvánosságra került, belegondolni is rossz hogy mi lehet egy kicsit mélyebb szinteken. :(

#113683 Dr. ursi Előzmény: #113679

ja. eccerűen elképesztő ! szavakat nem lehet rá találni ...

mit tudhat ez a nő ??? :o))) vagy a pajtásokról sokmindent vagy **** jól szop ;o)

#113679 lilia Előzmény: #113677

te is hallottad a hiradoban hogy szilagyine 156ezer ft/NAPI jutalmat kapott??

az a tehén...

bánfi jegybank kezdemény szoclib komának

#113677 Dr. ursi

gondolom leesett volna a ****kalap feje a nyakáról, ha mondjuk figyelembe véve az átlag magyar proli életét ezt a nyilatkozatot beköpi mondjuk 10-e után, amikor a hiteleket már levonták, hogy végre legyen egy jó hónapjuk a szerencsétleneknek ... de persze fingja nincs arról hogyan él egy átlag magyar, nem csoda ilyen bkv-s fizuk mellett.

........................................................ itt olyan káromkodás jön, ami túl zaftos.

Re: nincs cím

#113337 Scipio Előzmény: #113153

Nem, csak két napja lement róla a pénz és mivel egy családtagnak volt egy már nem használt de jócskán feltöltött kártyája, gondoltam lebeszélem, de a tőzsde miatt kénytelen voltam magammal vinni Szegedre ( SZIN-en voltunk) a másikat is, amilyen tőzsdefüggő lettem még a koncertek előtt is beugrottam az egyetemre egy ellenőrzésre, aztán valószínűleg kipogóztam valamelyik koncerten - szemét tankcsapda :))

Reggel pedig éreztem, hogy "olcsó" bevásárlási lehetőség lehet, de erről csúnyán lemaradtam :((

Rohadjon meg az összes B…

#113246 kerikoma

Rohadjon meg az összes Blue RG-vel az élen....

Ennyi rés egy bordélyban…

#113160 Pityke35

Ennyi rés egy bordélyban sincs mint at otiban! :)

Re: nincs cím

#113153 Robag Előzmény: #113140

Nem értem, hogy tűnik el egy sim kártya! :) Állandóan rakosgatod egyik telefonból a másikba?