Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: Könyv - update

#113793 mobilizmo Előzmény: #113783

Johny szerintem ez egy 'papírforma eredmény' volt,én már régebbre vártam. Így a Bankáron kívül már nincs nagytulajdonos./papíron/ Az is tuti,hogy saját körben maradtak a részvények.Mostmár szabadon lehet adni - venni, fenntartva a látszatot,hogy továbbra is milyen nagy a közkéz. Amúgy én közel sem vagyok benne biztos,hogy a Bankár itt a nagy vevő.

#113785 19790101 Előzmény: #113783

porfolion leírtam .....bankár holding részesedést nővel ezt a pletyit kaptam ma reggel

#113783 Johny King Előzmény: #113778

Szerintem a maradékot ők adták el szerdán a nagy forgalomban...

Gyuribá és csapata kiszállt a Holdingól?!

De, miért???

Ki szállt be helyette???

Várom a véleményeket!!!

#113771 19790101 Előzmény: #113669

köszi:)

rubelka buda elites..jársz a Tabánba teniszezni? ..ma voltam:)..érdekes emberek vannak ott:))))))

Re: nincs cím

#113695 mobilizmo Előzmény: #113308

Inflexio,látom próbáltad a másikon képezni egy kicsit az ifjúságot nagy vevő kérdéskörben.:)Eléggé meg vagyok döbbenve,hogy ennyien azt mondják,hogy nincs.Tegnap este még yahoo is ezt válaszolta nekem.

Bár ha a papír szempontjából nézem ezt a kérdést,akkor ez a lehető legjobb ha még sokáig így marad.

#113669 Johny King Előzmény: #113661

www.google.hu

Majd választod baloldalt középen a nyelvi eszközök linket, és bemásolod a fordítandó szöveget, majd beállítod, hogy melyik nyelvről melyik nyelvre fordítsa...

#113659 Johny King Előzmény: #113657

Tegnap kérdeztem, de nem válaszoltál rá, hogy Tudod-e ki viszi a "zászlót" a Tatárokhoz???