Angolul, portugálul, oroszúl tudni kell. mongoliában. :-)
Angolul, portugálul, oroszúl tudni kell. mongoliában. :-)
Szerintem sem...
Johny szerintem ez egy 'papírforma eredmény' volt,én már régebbre vártam. Így a Bankáron kívül már nincs nagytulajdonos./papíron/ Az is tuti,hogy saját körben maradtak a részvények.Mostmár szabadon lehet adni - venni, fenntartva a látszatot,hogy továbbra is milyen nagy a közkéz. Amúgy én közel sem vagyok benne biztos,hogy a Bankár itt a nagy vevő.
Kell nekik a szavazat:-)))
Szerintem az EWT szerdán eladta a többit is...
Én meg megkapom hétfőn, hogy ki viszi a bizniszt a tatároknak:-))))
porfolion leírtam .....bankár holding részesedést nővel ezt a pletyit kaptam ma reggel
Szerintem a maradékot ők adták el szerdán a nagy forgalomban...
Gyuribá és csapata kiszállt a Holdingól?!
De, miért???
Ki szállt be helyette???
Várom a véleményeket!!!
köszi:)
rubelka buda elites..jársz a Tabánba teniszezni? ..ma voltam:)..érdekes emberek vannak ott:))))))
Inflexio,látom próbáltad a másikon képezni egy kicsit az ifjúságot nagy vevő kérdéskörben.:)Eléggé meg vagyok döbbenve,hogy ennyien azt mondják,hogy nincs.Tegnap este még yahoo is ezt válaszolta nekem.
Bár ha a papír szempontjából nézem ezt a kérdést,akkor ez a lehető legjobb ha még sokáig így marad.
Nézd csak, vszínű, hogy ezt találtad meg angolul:
A LOKI TV-re gondoltam, az ünneplésre...
Jenő Bá tud ilyet az Újpest?
www.google.hu
Majd választod baloldalt középen a nyelvi eszközök linket, és bemásolod a fordítandó szöveget, majd beállítod, hogy melyik nyelvről melyik nyelvre fordítsa...
phylaxia
utána hírekre katintotam majd mai nap..ennyit
Tegnap kérdeztem, de nem válaszoltál rá, hogy Tudod-e ki viszi a "zászlót" a Tatárokhoz???