Reggel még beálltam 19200 ra venni, de lehet azt is törlöm
Reggel még beálltam 19200 ra venni, de lehet azt is törlöm
az tuti..én most feladom...lezártam....ezt nem lehet igy csinálni...össze vissza megy minden..teljesen a logika ellen.
Én lekereskedtem, de csak azért, mert rá sem néztem. Egyébként tuti nem fogok ma semmit.
Ha valaki le tudja ezt kereskedni az sztár szvsz
szerk: úgynézem korán zártam a shortot, dehát nem csodálkozok már semmin
Nem tudom, nem tudom, nem tudom, de ez az egy biztos. Nem akarja átvinni ezt az 500-600-as szintet. Ezért álltam mindkét irányba, de mindkettőt kistopolták. Éppen fogtam rajta valamit.
Szerk: A forint short irányba mutat, az biztos.
Biztos igazad van, de a tegnapi 550 körüli visszazúgás 088-ig kicsit ismét elbizonytalanított és mindez háromnegyed óra alatt...
Ezzel én is így vagyok, ezért nem csinálok semmit most.
tegnap mikor futuresek csak szarakodtak azt is meghúzzták a hambiék..hét akkor ma mi lesz, amikor +0.75 % on is voltak ?
Most olyan ponton vagyok, hogy semmiben nem bízok..
én visszavettem a longomat....USA nagyon menni akar. ha kinyitnak lesz egy meghúzás ahogy most állnuk.
Annyira gáz ez a hati, nem is nagyon foglalkozom vele.
Reggel vettem 400-on, eladtam 700-on, és most nézem, vissza is vehetném. De asszem, most nem akarom.
aha..gondolom ott is csak egyirányba lehet egyszerre határidőzni..
neked milyen rendszered van ? portfolio ? erste ? equitas ? saxo ?
érdekes ez a KT, nem tudtam ma figyelni egész nap, de amikor ránéztem mínuszban végig.
Csak azt tudnám ha ilyen pesszimisták a népek a jövőbeni emelkedéssel akkor a promptot ki a lód@x húzza fel a csillagos égbe. :D
vigyázni kell azért, mert Richtert, vagy MOL elkezdik beönteni és akkor zuhan a hati...már igy is alacsony....az OTP -t meg már elkezdték eladni..
megint egy kör lefele..kis shortot meg lehet fogni vele,, aztán hétfőn megint UP :-))
Engem meg a MOL hadszínterén stopoltak ki 750-en :( Innen mehet fel!!!
Remélem most nem bánom meg!
longot lezártam kis nyerőben...teljesen abnormális ahogy viselkedik.