Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Hírbontó

Re: Hetesi Zsolt + Bogár László

#1133 hosszhuszár Előzmény: #978

Az Államadósság Kezelő Központ által mára kitűzött 3 hónapos (D090610) diszkontkincstárjegy-aukción az értékesítésre meghirdetett 40 milliárd forintnyi mennyiségre 135.1 milliárd forintnyi ajánlat érkezett. A kibocsátó az erős vételi érdeklődés mellett a meghírdetett mennyiséget fogadta el. A lefedettség 3.38-szoros, az aukciós átlaghozam pedig 10.79%-os lett.

#978 hosszhuszár Előzmény: #935

Az OTP Bank Nyrt. tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy a 2008. május 30–i

közleményében bejelentett program keretében 2009. március 2-án 140.000 darab OTP

törzsrészvényt vásárolt 1.510,-forint/darab átlagáron az OTP Bank, mint befektetési

szolgáltató igénybevételével. Továbbá 2009. március 2-án 1 darab OTP törzsrészvényt

értékesített 1.475,-forint/darab átlagáron az ETFBUXOTP alap fedezése céljából az OTP

Bank, mint befektetési szolgáltató igénybevételével.

Így a Bank saját tulajdonában lévő OTP törzsrészvények állománya 20.356.801 darabra

változott. A csoporttagoknál lévő részvények darabszáma a 2009 február 26-i állapot szerint

2.098.560 darab. A saját részvény állomány mindösszesen 8,02%.

#935 Kissherceg Előzmény: #916

Esélyesnek érzem, hogy a tőzsde ismét a napilapok címoldalán fog helyet kapni :) Lelkileg felkészülni, hogy utazáskor is csak "szakad a DOW" stb feliratok lesznek :)

#879 Waszeitung Előzmény: #875

Ezt munkaköri kötelességemnek éreztem megosztani hogy hasznos tagja legyek eme közösségnek :D szieszta,olvasás megvolt,edzés most indul,megyek mert jön a 22.00 óra,Dow ban kis loch ness-i szörny készül?

Hetesi Zsolt + Bogár László

#873 Waszeitung

Ajánlom mki figyelmébe szinte kötelező jelleggel 22.30 kor Hír Tv Zöldövezet című műsort,Hetesi Zsolt és Bogár László vmint két másik úriember szereplésével a föld állapotáról és a fogyasztói társadalomról.

Ha jól gondolom ez a 18.30 adás ismétlése lesz,abban ez volt a téma,remélem nem tévedek :)

Re: Támogatás

#724 Ozzy_ Előzmény: #711

csak arra céloztam, hogy portivá akarsz válni. Ő linkjei mellet még a kitiltásairól lett híres (hírhedt).

Engem is ő tiltatott ki, meg még vannak páran. :)

De így utólag azt mondom lehet meg kéne köszönni neki, mert a kitiltottak mind ide jönnek :D

#711 Waszeitung Előzmény: #709

Engem Pf ről nem tiltottak ki,bár ez nem zárja ki azt hogy innen nem fognak :D

#706 Waszeitung Előzmény: #705

Addig hősködök amíg port meg nem jelenik,sőt lehet regelek az ő nickjén is! :D

#703 Waszeitung Előzmény: #702

Rosszabb leszek mint porti,linkelem a híreket,viszont ebben a topicban nem tudok offolni :D

#697 Kissherceg Előzmény: #694

:D:D:D:D

Irak államadósságát is elengedtük... 50mrd körül volt :)

Támogatás

#694 Waszeitung

Bakker most hallom rádióban hogy 50 millával akarjuk segíteni a Palesztin egészségügyet...