Írtam privát...
Írtam privát...
Nemcsak a sportban fanatikus, munkában is..!!
Remélem, nem a Phyl.-ről beszélgettetek. :-))
na ne már azt nézitek ki adja el és ki veszi....?:)
Nem is meséltem, hogy kivel találkoztam a LOKI meccs kezdete előtt kb. 10 perccel?!:-))))
Móré Attilával, aki szintén a meccsre igyekezett!!!
Teljesen véletlenül "szúrtam" ki a tömegből, éppen parkoltak...
Egy kicsit sikerült beszélgetnünk is...:-)
Azért jó érzés, hogy egy fanatikus jégkorong drukker Fehérvárról eljön egy debreceni focicsapat budapesti mérkőzésére!!!
Alakul Buxi, pipitér-nick már eladta. :-)))))
real:131
Oké, szavazatot meg Zotya fog számolni, most rajta a sor. :-)))
Semmi baj Szilvia!
Majd az októberi közgyűlésen "behajtom" a veszteségemet:-))))
A link úgy nézem nem jó, amit az előbb benyomtam, de Te is meg tudod nézni a chartot, ha akarod. De Isten ments, hogy rábeszéljelek.
A Humit Én is figyelem, mert kb. úgy van beszűkülve, mint 2 hónapja a Phyl volt...
A Rábán még gondolkozom...
Esetleg még annyit, hogy eddig eléggé együtt mozgott a MAN-nal, most viszont lemaradt:
http://stooq.com/q/?s=man.de&d=20090826&c=5m&t=c&a=ln&b=1&r=raba.hu
Nem kevésbé elhanyagolható, hogy itt van közel és egy ismerősöm épp most ment át az Audiból, mert ott volt felvétel..
Nem akarlak rábeszélni, nekem most a női megérzéseim ezt súgják, tévedés joga természetesen fenntartva.
Sok pénzem nekem sincs benne, majd minden nekem is a Phyl-ben van, de addig nem adom ezt el, amíg nem megy föl oda, ahova én gondolom.
Bocs az OFF-ért.
Köszönöm az ötleteket mindenkitől!!!
Örülök neki, hogy ezt a fórumot használjuk inkább, és nem a másikat!
Ez valahogy emberibb, mint a másik!!!
Nagyon utáltam már, hogy a másikon akinek phylaxia részvénye van az egy idiótának tekintette a sok maki majom...
Köszi Johny, Közben megtaláltam, hogy a féléves jelentés határideje az időszak vége + 2 hó (08.31). Addig már nem kell sokat aludni.