Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#113249 Sly-- Előzmény: #113243

Nemcsak a sportban fanatikus, munkában is..!!

Remélem, nem a Phyl.-ről beszélgettetek. :-))

#113243 Johny King Előzmény: #113237

Nem is meséltem, hogy kivel találkoztam a LOKI meccs kezdete előtt kb. 10 perccel?!:-))))

Móré Attilával, aki szintén a meccsre igyekezett!!!

Teljesen véletlenül "szúrtam" ki a tömegből, éppen parkoltak...

Egy kicsit sikerült beszélgetnünk is...:-)

Azért jó érzés, hogy egy fanatikus jégkorong drukker Fehérvárról eljön egy debreceni focicsapat budapesti mérkőzésére!!!

#113222 Sly-- Előzmény: #113217

A link úgy nézem nem jó, amit az előbb benyomtam, de Te is meg tudod nézni a chartot, ha akarod. De Isten ments, hogy rábeszéljelek.

#113217 Johny King Előzmény: #113215

A Humit Én is figyelem, mert kb. úgy van beszűkülve, mint 2 hónapja a Phyl volt...

A Rábán még gondolkozom...

#113215 Sly-- Előzmény: #113214

Esetleg még annyit, hogy eddig eléggé együtt mozgott a MAN-nal, most viszont lemaradt:

http://stooq.com/q/?s=man.de&d=20090826&c=5m&t=c&a=ln&b=1&r=raba.hu

Nem kevésbé elhanyagolható, hogy itt van közel és egy ismerősöm épp most ment át az Audiból, mert ott volt felvétel..

Nem akarlak rábeszélni, nekem most a női megérzéseim ezt súgják, tévedés joga természetesen fenntartva.

Sok pénzem nekem sincs benne, majd minden nekem is a Phyl-ben van, de addig nem adom ezt el, amíg nem megy föl oda, ahova én gondolom.

Bocs az OFF-ért.

#113214 Johny King Előzmény: #113203

Köszönöm az ötleteket mindenkitől!!!

Örülök neki, hogy ezt a fórumot használjuk inkább, és nem a másikat!

Ez valahogy emberibb, mint a másik!!!

Nagyon utáltam már, hogy a másikon akinek phylaxia részvénye van az egy idiótának tekintette a sok maki majom...

#113212 bajkusz Előzmény: #113196

Köszi Johny, Közben megtaláltam, hogy a féléves jelentés határideje az időszak vége + 2 hó (08.31). Addig már nem kell sokat aludni.