Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: Hufi

#1187 kratya Előzmény: #1169

Amig nem indul érdemi reform, csak a duma, és amig az ellenzék csak a hataloméhséggel van elfoglalva, addig nem lesz tartos forint erősődés.

Nem politizálni akarok, de a régióból viszik a pénzt ki, ergo "csöcs" van.

Tavaly másik fórumon beszélgettünk otp-ről.

3000 környékén akartam venni a kisfiamnak, ha felnő, legyen valami tuti pénze.

Hát nem vettem, és nem is fogok még.

Nem akarom ide irni, hogy mennyiért szeretnék venni, mert lehet kiesik egy pár otp tulaj szeme, akik 4000-en bele vettek.

Viszont ha tévedek, és lemaradok róla, az csak pozítiv jel, mivel akkor az azt jelenti, hogy valami lassú felépülés elindul, és akkor boldogan fogom venni akár 4000-ft-ért

#1169 Kissherceg Előzmény: #1166

Elvileg A HUFnak is jó:

"Az Államadósság Kezelő Központ által mára kitűzött 3 hónapos (D090610) diszkontkincstárjegy-aukción az értékesítésre meghirdetett 40 milliárd forintnyi mennyiségre 135.1 milliárd forintnyi ajánlat érkezett. A kibocsátó az erős vételi érdeklődés mellett a meghírdetett mennyiséget fogadta el. A lefedettség 3.38-szoros, az aukciós átlaghozam pedig 10.79%-os lett. "

#1166 Kissherceg Előzmény: #1162

egyébként ilyen huf mellett a külföldieknek elvileg halmozottan olcsóak a magyar papírok illetve eladáskor szintén nagyot buknak hiszen árfolyam + deviza is. Ergo jól mutatja mekkora fosi van a régiótól:)

Viszont jó hír, hogy a Mercedes megépíti a gyárat, ez milliárdos szintű Ft vételt jelent. Juppíí :)

#1162 kratya Előzmény: #1134

Index forum, tuti nem.

332 havi célár, szigoruan ta alapon havi csatiból tört ki, ha tetszik ha nem, el kell fogadni.

Én személy szerínt 330-at 3 hónapon belül elképzelhetőnek tartok (bár ne legyen igazam!!!!!)

#1137 Kissherceg Előzmény: #1134

Argentín válság szindróma utolér, akkor 400on is boldogan veszel eurot, hogy de olcsó :)

#1134 Waszeitung Előzmény: #1131

Az komoly,a célár milyen távra érvényes?

Index fórumon Ktm topikban lehet hogy Téged olvastalak vagy csak hasonló a név?

Lesz itt akkor kutya világ :(

#1131 kratya Előzmény: #1091

332-es célárral, 295-óta veszegettem, 302 realizálttam, a 300 alatiakat.

Hufi

#1091 Waszeitung

Tradeli is vki itt a Ft ot?Egy leminősítést még tuti kapunk úgyhogy MNB nek tele lesz a keze munkával :(

Re: Árfolyam

#1087 kelvin Előzmény: #1083

Az elemzők nagyon azt mondogatják, hogy ha átlépjük a 310-es árfolyatom, bazi nagy magyar lagzi lesz!!!!

Akkor jön majd kutyára kamion igazán !!!!

Re: Árfolyam

#1083 Kardj Előzmény: #1080

biztató jel nincs 310 néél valszeg rakat stop ergo plusz 5 ft ugrás. meglehet a 320 ha nagy a gáz akkor akár 350 is. A long kimerül 290 alatt, de 285-nél ne tartsátok tovább a longokat!!!

Árfolyam

#1080 Hathor

Sziasztok,

nem láttam HUF-ra irányuló topicot és az OTP-t nem akartam offolni ezzel.

HUF: 306.79

← Újabb hozzászólások 9421 - 9436 / 9436