Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyar Királyság

Sajnos itt is elindult a…

#112046 Damn Jones

Sajnos itt is elindult a higulas, mint a pf-en.

A "halo" ontja magabol a zseniket, mint a Humet nyomda a 6 ft-os reszvenyeket...

Egyre tobben neteznek es ezzel egyutt egyre tobb kisdiak.

Herceg, egyre tobb dolgod lesz, mint hazigazda...

Re: Arisztokrácia

#112044 Őfelsége Előzmény: #112041

Őfelsége I. Levente Apostoli Magyar Király MINDEN MAGYAROK KIRÁLYA! A Magyar Királyság alatt Nagy-Magyarországot értjük! Küzdenünk kell a Magyar Királyság területeinek egyesítéséért intelligens és erkölcsös politikával! Térképen a Kárpát-medence! Őfelsége a magyar király a Jóisten akaratából és kegyelméből uralkodik a Magyarság felett! Őfelségét a JÓISTEN bízta meg az uralkodással, szabad akaratából trónra lépett! Őfelsége óhaja jelenleg Dr. Semjén Zsolt KDNP miniszterelnöksége a Magyar Parlament Alsóházban, mivel erkölcsös politikára van szükség! IV. Károly osztrák volt! Őfelsége itt megemlíti a jövendő 500 évben Magyarországnak kell uralkodnia Ausztria fölött!

Re: Arisztokrácia

#112041 GáborGábor Előzmény: #112038

Vállalva a kimoderálás, esetleg kitiltás kockázatát, amit egyszer már máshol megéltem, szeretnék egy kérdést feltenni:

Lalikám, vagyis, kedves Leventém! Mivel mindenki jön valahonnan ezért jogosnak érzem az alábbiakat :

- Miféle királyság királya vagy? Kérlek pontosan írd le és valamely térképen határold be számunkra.

- Milyen alapon uralkodsz és kik felett? Választottak avagy örökölted eme méltóságot?

- Kivel illetve kikkel kívánsz kormányozni, mivel a magyar királyság - mint olyan - nem létezik ...

A történelmi hűség kedvéért meg kell említenem: aki az utólsó magyar király kívánt lenni (IV. Károly), rövid életet élt eme szándéka bejelentése után. Távozását követően Horthyt kérték fel az ország kormányzójának ...

Arisztokrácia

#112038 Őfelsége

Arisztokrata (herceg, márki, gróf, báró), nemes az, akinek Őfelsége a Király ezt a címet kiváló érdemeiért és lojalitásáért, a Hazáért tett küzdelméért adományozza!

Re: Gl

#112036 Őfelsége Előzmény: #112035

Őfelsége a Király vezeti népét, a nép érdeke, hogy teljesítsék parancsait, így az ország gazdagodik és felemelkedik a népek sorában! Az angol, holland, svéd, spanyol etc. királyságokkal kell versengeni!

törölve

#112035 Waszeitung Előzmény: #112034

Nekem nem jön be ez a királyosdi,itt sincs egyenlőség,nyitok egy "Én vagyok a király"topikot :D

Re: Gl

#112034 Őfelsége Előzmény: #112033

Őfelsége I. Levente Apostoli Magyar Király, méltó lakhelye a Budavári Királyi Palota, melyet fel kell újítani; a Királynak adóznak az alattvalók, az alattvalók rendelkeznek "adószámmal"!

törölve

#112026 Waszeitung Előzmény: #112021

Amennyiben ezzel a topikkal ez elérhető úgy sok sikert hozzá,a Magyar Királyság viszont eme időkben nem túl ismert e világban,ha jól gondolom nem is létező dolog...

törölve

#112018 Waszeitung

Nem itt vettem észre hogy ilyen topik is van :D

Kérem indítóját ismertesse hogy miért is hozta létre!

Úgy nézem eme király inkább diktátori babérokra tör,a nép szavát nem akarja meghallani....

Magyar Királyság

#112015 Őfelsége

A MAGYAR NEMZETÉRT, A MAGYAR HAZÁÉRT, A MAGYAR KIRÁLYSÁGÉRT!

Re: törölve

#112010 Őfelsége Előzmény: #112000

A MAGYAR KIRÁLYI UDVAR és az udvari etikett előírása az illedelmes kommunikáció! Az illedelmes, építő és fennkölt gondolatok megmaradnak!

#112007 Kissherceg Előzmény: #112002

:D:D franchise joga eladó a topiknak, bevétel az állami kincstárba vándorol a palota felújításra :D

törölve

#112002 Rowan Előzmény: #112000

ennél bugyutább és értelmetlenebb topicot még kitalálni sem lehet

talán az nlc-n kellene próbálkoznod

itt semi keresnivalója sincs

#112000 Rowan Előzmény: #111848

teljesen feleslegesen moderálod ki a hozzászólásokat :S

a törölteket is tudjuk olvasni, ha valaki válaszolt rá...