Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyar Királyság

Re: törölve

#111791 Őfelsége Előzmény: #111785

Őfelsége kommunikációjában is tiszteli mások emberi méltóságát, ez legyen kölcsönös! A pozitív kommunikáció szerint egymást dicsérni és bátorítani kell..ez a Király felséges parancsa!

törölve

#111786 lilia Előzmény: #111781

en mar irtam neki, torolje a topikot, mert esik a nivo es a pf szint kozelit.....

törölve

#111781 GáborGábor Előzmény: #111764

Asszem, szólok Hercinek, hogy moderálja - ha tudja, illeteve, törölje - mert erre van lehetősége kérdés nélkül is, Őfelségét ...

;)

Legyenek okosabbak!

#111773 Őfelsége

Kommunikáljanak okosabban, intelligensebben és emelkedettebben!

Az ország ügye szent ügy!

PAX!

A MAGYAR NEMZETÉRT, A MAGYAR HAZÁÉRT, A MAGYAR KIRÁLYSÁGÉRT!

Re: törölve

#111741 lilia Előzmény: #111722

kedves Ofelsege, ha itt jobbra a nevemre mesz a hszem ugyanugy latszik.....

ÉRTED-E??

törölve

#111719 lilia Előzmény: #111714

masik eset az volt, amire nagyon emlekszem, hogy egy pasi kitalalta hogy a gombnek nem jo a gorbulete (terfogata?, mar nem emlkeszem), a keplete.

es minden forumra irt, akkor meg net nem leven, levelet, hogy minden gomb ossze fog roppani.

Irt a miniszternek, (Parlament), pápának (Vatikan), szoval mindenkinek, hogy nem jo ez a gömb képlet, vigyazzanak!

(bocsi, csak eszembe jutott a 311 hsz oldal utan, hogy kisertetiesen hasonlit arra az esetre.)

Amugy a muki is oda ment (lipot), a medikusok es medikak nagyon szerettek, egy johumoru, muvelt oregur volt, csak a gombnel bekattant. de nem volt on es kozveszelyes, igy a medikuson veszelytelenul vizsgalhattak....

törölve

#111714 lilia Előzmény: #111708

Apukam, egyszer beutalt a Lipotra valakit, mert mosta a szazasokat.

(ez meg a papirszazasok idejeben volt).

szoval kevesebbert is be lehet oda kerulni.:)

törölve

#111708 lilia Előzmény: #111705

skacok, erdemes visszaneznia 2. oldalra, minden hsz eltunt...:)

de ha nevre mentek, latszik.:)

törölve

#111705 BudFox Előzmény: #111701

Mondtam...te csak az udvari bolondom lehetsz...a Király én vagyok..megkérdőjelezhetetlenül :-))