Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: Gl

#111780 Robag Előzmény: #111775

OK, az világos, hogy egyre vékonyabb a jég, de nem tudjuk mennyire.

Már te sem shortolsz? Elég izmos pakkjaid voltak, ha jól emlékszem.

#111777 rbbj11 Előzmény: #111775

egyébként ennek ellenére tovább mehetnek felfelé az indexek, de így még nem ért véget medve soha, az is biztos.

#111775 rbbj11 Előzmény: #111769

frászt, rengeteg embernek volt még akkor short pozija. Most senkinek. Akkor még rengeteg későn ébredő intézményi (pl. nyugdijalapok istalán) csak akkor kezdték a vételeket, mint az a pár héttel ezelőtti statisztikákból is kiderült. És még sorolhatnánk.

Ja, és nem volt aug., ami a legkisebb forgalmú hónap hagyományosan is...

napi gazdaság cikkéből:

"5 hónap alatt 50 százalék a vezető indexekben - érthetően nő a félelem a befektetőkben. Mi jöhet: valami teljesen új, vagy az a film, amit már láttunk egyszer?

Az egyik amerikai sztártrader kérdése pedig így hangzik: Mi lesz itt, ha ezek visszajönnek szabadságról és meglátják az árakat?"

#111769 Robag Előzmény: #111749

Hát ez az! Pont ezek miatt a kérdések miatt tudtak idáig is sikeresen beijeszteni.

Nagyjából emiatt voltam biztos a fordulatban 3700 környékén, de 4000-nél már végképp. 4150 körül el is adtam mindent, de csak mentünk tovább, és kihagytam elég jelentős részét az emelkedésnek a félelmeim miatt. Sőt, a félresikerült shortjaimmal még rontottam is a helyzeten.

Asszem ma kivéreztettek …

#111754 kelvin

Asszem ma kivéreztettek shortost, longost

#111749 rbbj11 Előzmény: #111735

teljesen igazad van. Ennek ellenére a továbbiak "megjósolása" kapcsán szerintem mindannyiunknak értékesek lehetnek a következő kérdésekre adott válaszok(amik segíthetnek akár a döntésekben is az elköv. 3 hónapra):

-Ki van még közületek nettó short poziba, aminek vmi komolyabb mérete is van?

-vajon az intézményiek és a "nagyok", akik val.szeg. az egész ralli indításában benne voltak, most mekkora plusszban vannak, és ezt még meddig kockáztatják (zárások halogatásával)?

-valóban vége lesz a mnedvének? Ugyanis ha ez eddig nem fals kitörés volt az utolsó 2 hétben, akkor még min. 15%-ot kéne menjenek az indexek, ami minden eddig medvét meghatározó trendcsatornát törne!

-egyáltalán így szokott véget érne egy medvepiac???? Pánikeladásokat követő korrekció nélküli, 45fokos emelkedéssel kezdődött már bikapiac valaha??

#111735 Robag Előzmény: #111724

Engem többször megszívattak már a kisebb korrekciókkal. De így utólag végignézve, mindegyik csak ijesztgetés volt, hogy elvegyék a papírjaimat. Az eredő végül mégis csak felfelé mutatott idáig, és a buy and hold jött volna be a legjobban.

...És szerintem ennek még nincs vége.

Gl

#111724 Waszeitung

Vki lenne szíves megmondani hogy merre az arra mert nagyon megy a püfölés mindkét oldalra...bár ha jól gondolom venni kell mert vége a válságnak :D

Re: nincs cím

#111723 Robag Előzmény: #111717

Akkor nézzük a másik 500-at! (felül) Azzal még adós. Persze normális kt is kéne hozzá.

#111709 rbbj11 Előzmény: #111707

fogalmam sincs, mennyit és ki tudja még feltolni. Az is lehet, hogy itt a medve vége...:O

#111704 rbbj11 Előzmény: #111691

MENNYI NAGY TŐZSDÉSTŐL OLVASOM, HOGY MOST MÁR ITT A LONG ideje. Attol is, aki eddig shortolt, sokat is, régen is. Sztem pontosan így kell kinéznie a fordulás előtti állapotnak: gyakorlatilag már mindenki bebullózódott, az égvilágon senki nem tud majd venni. És a shortosok se hajtják már felfelé az árakat majd....

#111691 kelvin Előzmény: #111677

Az egészben csak az az érdekes, hogy az adatoknak egyre jobbaknak kell lenniük, mivel sokak szerint vége a válságnak.

Csak ebből kiindulva történelmi csúcsra kellene mennie a buxnak, a javuló adatokra.

Korrekció gyor rövid és fájdalmas lesz vsz.

1. Aki shortol kivégzik az emelkedéssel és csak sovány vigasz lesz a short nyerő

2. Aki longol.... azt meg mindenki tudja

#111685 Kitano Előzmény: #111677

Pedig még lehet, hogy futja a TARP-ból és egyéb nagy állami pénzinjekciókból a befektetni való pénz.