Ha jon a hiperjo adat, akkor meg fordul a francba fel.
De ha tovabb lehet ezt csinalni meg 1-2 hetnel, visszaadom az osszes diplomamat.
Ha jon a hiperjo adat, akkor meg fordul a francba fel.
De ha tovabb lehet ezt csinalni meg 1-2 hetnel, visszaadom az osszes diplomamat.
Pont 1 szigetben latom en is a nagy fordulot lefele. Persze elsore meg akar sima visszatesztnek is vehetjuk, ha lemegy 19K-ig.
20K felett kozvetlen sztem nem volt ellenallas a lelektanin kivul. Azt hittem, kilo 400-500ig a MOLlal. KT is szar volt, mondjuk az mar hetek ota az.
eső kabát:)))
Kioldalazunk úgy tűnik a rövid eső csatiból,kivi leszek hogy ez most korrekció amit meg kell venni esetleg kis vagy nagykabát...
usa kezd rosszul festeni..németek még rosszabbul állnak..
mindjárt jön a következő kör lefele.
valami olyasmi, a rés erős támasz, elsőre pattanni fog, aztán szigetet csinálunk :)))
20k felett puha kukijúak voltunk ráadni... :(
Ezt vhogy el tudom kepzelni, es akkor tamaszok keresesevel sem kell bejlodni. :)
Vagy valami ötödrangú "jó hírre" rallyzunk egyet megint.
USA -t kell figyelni meg németeket...előbb nagyot estek..usa picit fejött, de minuszban..szerintem záróra leöntik.
nálam 450 a támasz, erste nem megy 900óra, petin adogatom veszegetem, de fosi van a kis kt miatt. Futik lépnek felfele 3pontot végem..
Szerintem tegnap, nem sokkal az 5200-as csúcs előtt vette.
Matgab vett OTP-t. A faktor szerint korrekciós napoknak kellene jönnie
Per pillanat nem hiszem, hogy ez lenne a várva várt nagy esés.
Bár elég látványos korrekció. :)
megvárom hogy 19500 mit csinál vele, elvileg támasznak kellene lennie a promptnak ott veszek kis hati longot,
próba cseresznye
hogy az a nyavalyás MOL miért nem bír már beszakadni ?