Nem jó érzés az biztos! De ha el kezd esni minden akkor azért jobb kedved lesz:)
Nem jó érzés az biztos! De ha el kezd esni minden akkor azért jobb kedved lesz:)
felfelé szakaszban teljesen kiépített. Lefelé természtetesen még nyílik rá. De én csak azt remélem, hogy a teljes csomagot tartani tudom. Mert ahogy emelkedik, egyre csökken a fedezet, és a végén kilikvidáltatják velem a pakk egy részét. Én még azt se akarom....
Ha már teljesen fel van épülve, akkor nem érdemes tartani, szerintem. Nekem shortbővítéssel épül fel teljesen, amikor már lefelé megy.
látom, teljesen elszállt a maradék agya is a tőzsdéseknek. 20k feletti bux? Ez már több, mint abnormális. Csak tudjam a teljes felépített short pozimat tartani....
Sztem ha betolod a penzt, nem tudsz "nemranezni".
Kitano, ha nem tudsz felvenni pozit, akkor ma ulj ra a kezedre es holnapra hatha jon az ihlet. :)
nekem elég ha a hírekbe hallom, hogy visszajött a piac 2Kt
szerk.. közbe beesett a piac egy kicsit.. :)
Én is igy vagyok most...semelyik irányba sem merek......totál káosz.
Lehet ő nem olvassa vakmajmot és nem használ stopot.
Per pillanat úgy tűnik megyünk Cousteau kapitányhoz-hoz...
Elég ha megvárod míg kicsit tisztul a szitu vagy ha villámkezű leszel...
ez a rá se nézek nem nagyon működik szerintem. 10Kn betolja.. de amikor 16-17Król lefordult 14.8Kig, addigra már rég realizált volna
kizártnak tartom, hogy egy nagy pakkal is tudta tartani az OTP 1250-3800ig, 3800-3000esést
Emlékszem amikor még 10 ezer alatt volt a hati valaki írta,hogy betolta a pénzét aztán rá se néz egy darabig!Ha időben realizál egy valag pénzt tesz vagy tett zsebre!
Srácok, egyik irányba sem merek pozit felvenni. Ez a para pedig nem jellemző rám. Lehet most kellene kiszálnom a tőzsdéről?
akkor velük szemben kell kereskedni, a volatilitás is kinyír ha nem bírod, főleg, hogy megint növeltek letétet, rohadjanak meg.
Már csak az kell, hogy a bokidíjjat is emeljék 200ról 300-ra
itt mindenki ellen megy a piac...
a kezdő kisbüfi longos nyert fél éve, meg a nagybüfik.. a közepes spekik, akik shortolnak is, azok szívnak..
idióta egy piac...shortosok a gatyájukat is elvesztették szerintem..aki nem zárt még.....elemzők ellen megy az egész piac..
apró tételek a könyvben.
reggel visszavett longot dobtam 100 felett, KT-ra meg haragszom.
Dobhattam volna 300-on is, ha a KT normális, sok pénzt hagytam rájuk, szemetek
pont ott fordulgat ahol gondolom..
valaki profitáljon már belőle :)