Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#110832 Besti Előzmény: #110818

Kedves Jenő!

Azon már túl vagyok. Valóban eleinte kicsit zavart, viszont ma már inkább élvezem, hogy állandó munkára késztetjük. Mi energiaveszteségbe kerülhet neki, ennyi rossz hírt összegyűjteni!

De valóban nagyságrendekkel többet tud nálam erről a területről.

Ez azonban nem riaszt el attól, hogy továbbra is higgyek a phyl-ben. Nekem teljesen mindegy, hogy fundamentális vagy spekuláns alapon fog emelkedni az ára, de hiszem, hogy fog. Ráérek kivárni.

Egyébként, ha én ilyen jófejű szakember lennék, már hülyére kerestem volna magam, és valami egész mással foglalnám el magam, mint azzal, hogy itt üljek naphosszat a gép előtt, és állandóan csipkelődjek.

#110815 Besti Előzmény: #110804

Itt is megismétlem: Kata, olyan vagy mint a villám! :))

Csak így tovább PHYLAXIA !!! :))))))))

#110813 Besti Előzmény: #110775

Azért kedves ex, mert amit Te fel sem tudsz tételezni, azt még ő is érti, hogy ezt kedveskedésből írtam.

#110804 kata311 Előzmény: #110801

A PHYLAXIA 1912. Holding Nyrt. (1113 Budapest, Bocskai u. 77-79.; a továbbiakban

úgyis, mint Holding) értesíti a Tisztelt Részvényeseket, hogy a Holding résztulajdonában lévı

N-Gene Research Laboratories Inc. (575 Madison Avenue, 10th Floor, New York, NY,

10022) a mai napon tájékoztatta a Holdingot arról, hogy az N-Gene Research Laboratories

Inc., az N-Gene Kutatási és Fejlesztési Kft. valamint a Pécsi Tudományegyetem által

létrehozott Mecsek Pharma Kutató Fejlesztı és Szolgáltató Kft. (7632 Pécs, Móra F. 72/a) az

„Életminıséget javító gyógyszerek fejlesztése; gyógyszeripari és klinikofarmakológiai

szakemberek képzése” címő pályázatát a Gazdaságfejlesztési Programok Irányító

Hatóságának vezetıje 2009. júliusában 999.800.000.- Ft összegő vissza nem térítendı K+F

támogatásra érdemesnek ítélte (a projekt összköltsége 2.000.000.000.- Ft). A támogatás

folyósításának elıfeltétele a támogatási szerzıdés megkötése, mely - az N-Gene Research

Laboratories Inc. informálása alapján - folyamatban van. A pályázati támogatás legnagyobb

része az N-Gene humán II klinikai kipróbálásának támogatására szolgál.

Az N-Gene Research Laboratories Inc. tájékoztatta továbbá a Holdingot arról, hogy az NGene

2009. májusában kérvényezte az amerikai gyógyszer-engedélyezési hatóságtól (Food

and Drog Administration, FDA), hogy 300 beteg bevonásával multicentrikus II/b vizsgálatot

folytasson a BGP-15 molekula hatékonyságának és biztonságosságának bizonyítására. Az

FDA 13 hetes kezelést engedélyezett és ajánlotta, hogy a klinikai kipróbálás során

addicionális adatgyőjtés folyjék a páciensek kardiovaszkuláris paramétereinek hangsúlyosabb

monitorizálására. Az ennek értelmében kiegészített, elıírásszerő protokoll benyújtásra került

és remélhetıleg a klinikai vizsgálat megkezdése elıtt nem lesz hatósági akadály.

A klinikai vizsgálat elıkészítése folyamatban van, ennek keretében a hatóanyaggyártás és

kapszulagyártás elıkészítése, CRO céggel való megállapodás, klinikai vizsgálóhelyek

bevonása (kb. 15 az USA-ban, 7 Németországban és 3 Magyarországon), klinikai biztosítás

kötése stb.

A klinikai vizsgálat Dr. Alexander Fleming, Chief Medical Officer, N-Gene Inc. felügyelete

alatt zajlik, aki 1988. és 2000. között az FDA Metabolikus és Endikriminológiai szekcióját

vezette és a világ egyik legelismertebb szakértıjeként tartják számon a klinikai reguláció

területén. A klinikai kipróbálás igazgatója Dr. Peter Damsbo úr, aki korábban, mint a dán

Novo cég klinikai igazgatója számos nagy diabétesz kipróbálás vezetıje volt már.

PHYLAXIA 1912. Holding Nyrt. Igazgatósága

Szurkolj MAGYAR ! Hajr…

#110779 Elcamino65

Szurkolj MAGYAR !

Hajrá LOKI !

A mai nap egyetlen fontos eseménye !