Regisztráció Elfelejtett jelszó

Brókercégek, kereskedési platformok

Re: .

#111808 Josef Előzmény: #110730

Sziasztok.

Én erste netbroker prot használok, letöltöttem ezt az "akciós ingyenes" markerst, de jelszavat kér...

Ha demo jelszavat adok meg neki, csak a bux-ot látom, részvényeket stb-t nem...

Honnan és kitől lehetne jelszót igényelni..

#110727 Chaby Előzmény: #110721

http://www.markers.hu/program/MarkersSetup3_9_4_0.zip

http://www.erstebroker.hu/hu/markers.html

szerk.:

az apróbetűs részt most olvastam:

Az akció csak a real-time előfizetéssel rendelkező Felhasználókra vonatkozik. Ha Ön NetBroker felhasználó, de még nem rendelkezik real-time előfizetéssel, és szeretné 0 Ft-ért kipróbálni a grafikonrajzoló programot, akkor kattintson a NetBroker "Tőzsdei kereskedés" menüpontjának jobb felső sarkában található "óra" ikonra. A szerződési feltételek elfogadása után a NetBrokerPro rendszer azonnal indítható. Bővebb információ és real-time díjjegyzék a NetBroker Help Desken: (06 1) 2355 169-es telefonszámon, vagy az alábbi oldalon: http://www.erstebroker.hu/hu/netbroker_pro.html

#110726 KJanek Előzmény: #110721

OTP topik 43896-os hozzászólás alatt van egy link, először azt kell telepíteni és utána működik.

#110721 Kitano Előzmény: #101343

Portfoliós Erstébe be lett építve a markers, a kereskedési információk menü alatt. Egy gondom van, hiába kattingatom, nem indul el. Tud valaki segíteni, működik valakinél?

.

#101343 hAliG

Netbroki Nektek is belassul kb. fél nap folyamatos "menet" után?

Érdemes ilyenkor újraindítani, mert olyan lassú, hogyha gyorsan kell valamit csinálni simán lemaradok róla :S

Re: kitano

#99840 Amatoregy Előzmény: #98758

Ez azt jelenti, hogy nyitás vagy zárás előtt te egy 20-as könyvet be tudnál másolni?

Ez mondjuk nagy előre lépés és segítség lenne sokaknak, mert most a konyv kitakarási a divat..

Re: kitano

#97249 Kitano

Ma reggel két és fél hét után léptem be az Erstés NetbrokerPro-ba. A program frissült belépéskor, de nem igazán találtam benne változást. Tudja valaki, hogy mit fejlesztettek? (Pl. követő stop?)

Re: Erste

#87364 Robag Előzmény: #87350

Nem tudom a választ, de azon azért csodálkozom hogy nincs java. Nem tudsz rá tenni?

#87350 Govi042 Előzmény: #87165

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy ismer e valaki egy pl. a stooq.com hoz hasonló oldalt/programot, amit az windows mobile-al rendelkező telefonok, vagy pl az iphone tud kezelni?

Ugye alap esetben a stooq techikai elemzése nem megy a telefonokon a java hiánya miatt. Vagy el lehet valahogy indítani?

Nem kéne komoly dologra gondolni, mondjuk az otp-t nézegetném napos vagy órás bontásban néhány alap indikátor segítségével, amiket csak finomhangolni kéne.

Használ e vaki a fent leírtakhoz hasonló alkalmazást?

Sajnos gyakran vagyok olyan helyzetben, hogy szinte lehetetlen számítógép közelébe férnem, ezért lenne fontos.

Köszönöm, hogy megosztjátok velem tapasztalaitokat!

#87165 Robag Előzmény: #86432

Firefoxhoz is letölthető a "Reload Every" nevű kiterjesztés. Állítható a frissítés időköze.

Avval szoktam nézni a DAX webkamerát. :)

Erstével még nem próbáltam ki, de majd megnézem.