10 percig...:)
10 percig...:)
Bux ellenállás múúúködik,csoda történt :D
Ezért vennék rá 20K-n is. És azért lenne a stop 800-on, mert akkor 0 ha kiüt. És ülnék tovább shortban:)
uhhh okokok :))
19500nál is volt egy bux rés, 20250nél van a legutolsó, szóval addig mehet a buli, még van 700pont.
Én is kísérleteztem stop nélkül 13.200-300 körüli hati shortokkal, mivel untam, hogy állandóan kistoppolnak. Kicsit sem voltam zaklatott, mikor 15.000 fölé húzták. Aztán még örültem, hogy 13.900-nál ki tudtam szálni. Azóta mindig elkísér a barátom, ha akciózni indulok.
Igen, adtam rá 420-on, de bezártam 600-on. Akkor shortban voltam, most longba kerültem megint. Ez már ilyen buli.
Amit vettem 19 000, azt adtam 420-on, meg ugyanannyit. A felét visszavettem 500-on, ott voltam 0-ban, a másik felét meg 600-on.
Így nyertem 000-420-ig, vesztettem 420-500 között, és 600 fölött megint nyereség.
És 550-en újra shortba fordulnék, de ha nem jönne be, 650-en megint longba. Ezzel kb 0-ban lennék akkor. De próbálkozok, mert mást most nem látok.
egyébként a bazi nagy résünkből lyan szép sziget lesz, hogy össze rossa magt egon...
Herceg fogalmatlan :))
Herceg, szerinted a 600 már támasz? (Már alá húztam a stoppomat.)
csak bírná az ember tőkével, nagyobb lenne a boldogság :))
A válság végét árazzák, nagy sírás lesz belőle az biztos. Kérdés, hogy honnan. Minél magasabban lesz, annál nagyobbat fog esni.
Ma írtad adtál rá, csak azért nem értettem. KT is kicsit megzuhant.
jah, és 20K-n vennék még, és feljönne a stop 800-ra. Én már nem hiszek ellenállásokban. Csak és kizárólag megyek a piaccal, március óta mindig voltak ellenállások, és pillanatok alatt átvittük. Sok minuszt szedtem vele össze. Persze ha egyszer kiüt a stop, és elkezd esni, bőven visszahozom, de meguntam.
Most a long stoppom 550-en van, ha lemegy odaáig, újra shortban leszek. Aztán meglátjuk.
Azt már lezártam, nem adok neki mostanában sokat, 100-150 pontot.
és drága :((
hihetetlen....