Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#110572 19790101 Előzmény: #110555

el kezdtem csipegetni de nem azért mert te ajánlotad..támaszák a fiút rendesen:)..és aki eddig nem adta az nem is fogja már:)

#110553 Johny King Előzmény: #110537

Aki nem hisz benne, még most adja el, mert megveszik mindet!!!

Ha pedig valaki nem értette a beírásainkat, linkjeinket, hogy mégis mi várható a céggel kapcsolatban, akkor azt csak sajnálni tudom!!!!

1. Lesz egy gyorsjelentés pár napon belül

2. Ceva ítélet 09.17.

3. Rendkívüli közgyűlés legkésőbb szerintem szeptember végéig meghírdetve

4. Orosz szerződés részletei

5. Szongínói kombinát rekonstrukció

6. Valaki szomorú lesz...

#110552 Simike Előzmény: #110537

Saját szoc probléma ha igy gondolod mert esetleg drágán vetted, de ha észrevetted ma alapból nem egy pozitív nap van.

#110534 Simike Előzmény: #110515

A gyengébbek kedvéért mégegyszer:papírt venni nem kötelező,ez nem olyan mint a 8 általános.

Re: törölve

#110530 Ibiza Előzmény: #110518

:) kimoderálták a nokedlireceptet..teljes joggal

én leírtam amit akartam..azért írtam ne csak a lila köd legyen itt a befektetést keresöknek..

Tehát röviden.. kockázatos ez a papír.. alacsony a likviditása.. a magasabb árfolyam finom erózióra ad lehetöséget.. persze finom emelkedésre is..

A menedzsment nem a szokásos részvényesi érték (SHV) növelésén fáradozik /érdekelt?..

#110516 bajkusz Előzmény: #110497

Bocsánat, hogy ebihal létemre közbe merek szólni. Légyszi ne kezdjünk el portfoliósodni.

Én is örültem volna egy 150-es nyitónak és szerintem Jenő bá is másként beszélne, ha úgy lett volna. Az tisztán látszik, hogy kereskedhetőbb a papír és ez mindenképpen jó. Az is látszik, hogy amíg valaki komoly vevő nem jön addig az emelkedés álom, marad a reménykedés a pozicióval rendelkezőknek.

Kérlek ne tegyétek tönkre ezt a jó kis topicot az értelmetlen acsarkodással! Köszi.

#110515 Ibiza Előzmény: #110505

nincs itt harc és írtam is a te /ti dolgotok a csodavárás, de sok fiatal van aki olvassa ezeket a fórumokat és berakja a kevés pénzét ebbe az igen kockázatos valamibe...

ma is belökted a 121et..minek

törölve

#110514 Simike Előzmény: #110497

A nokedlit n nélkül írják te szellemileg elmaradott :P Különben meg nekem olyan áron van phylem,hogy már most is egy rengeteg pénzt nyertem vele :P de mégtöbbet fogok/fogunk mi kitartok/