Vettél megint 36-ot? :-))))
el kezdtem csipegetni de nem azért mert te ajánlotad..támaszák a fiút rendesen:)..és aki eddig nem adta az nem is fogja már:)
Pedig, hogy várja 70 Ft környékén:-)))
:-)
Szegény Dragon inkább az In.Kal factoring kopaszai miatt lesz ideges 240-nél. :-)
Aki nem hisz benne, még most adja el, mert megveszik mindet!!!
Ha pedig valaki nem értette a beírásainkat, linkjeinket, hogy mégis mi várható a céggel kapcsolatban, akkor azt csak sajnálni tudom!!!!
1. Lesz egy gyorsjelentés pár napon belül
2. Ceva ítélet 09.17.
3. Rendkívüli közgyűlés legkésőbb szerintem szeptember végéig meghírdetve
4. Orosz szerződés részletei
5. Szongínói kombinát rekonstrukció
6. Valaki szomorú lesz...
Saját szoc probléma ha igy gondolod mert esetleg drágán vetted, de ha észrevetted ma alapból nem egy pozitív nap van.
Tőlem távol áll,hogy bróker legyek =) és nem is voltam =)
Elgyengül itt mindenki a végére, szánalmas ez a papír, sajnos.
A gyengébbek kedvéért mégegyszer:papírt venni nem kötelező,ez nem olyan mint a 8 általános.
:) kimoderálták a nokedlireceptet..teljes joggal
én leírtam amit akartam..azért írtam ne csak a lila köd legyen itt a befektetést keresöknek..
Tehát röviden.. kockázatos ez a papír.. alacsony a likviditása.. a magasabb árfolyam finom erózióra ad lehetöséget.. persze finom emelkedésre is..
A menedzsment nem a szokásos részvényesi érték (SHV) növelésén fáradozik /érdekelt?..
simikét ismerjük geni 2800 körülről......
Már ha ő SIMIKE
nagyon simike vagy te...teeee simike :)
http://www.google.hu/#hl=hu&source=hp&q=nokedli+recept&meta=&aq=0&oq=nokedli&fp=ccbb68bb236434b0
Bocsánat, hogy ebihal létemre közbe merek szólni. Légyszi ne kezdjünk el portfoliósodni.
Én is örültem volna egy 150-es nyitónak és szerintem Jenő bá is másként beszélne, ha úgy lett volna. Az tisztán látszik, hogy kereskedhetőbb a papír és ez mindenképpen jó. Az is látszik, hogy amíg valaki komoly vevő nem jön addig az emelkedés álom, marad a reménykedés a pozicióval rendelkezőknek.
Kérlek ne tegyétek tönkre ezt a jó kis topicot az értelmetlen acsarkodással! Köszi.
nincs itt harc és írtam is a te /ti dolgotok a csodavárás, de sok fiatal van aki olvassa ezeket a fórumokat és berakja a kevés pénzét ebbe az igen kockázatos valamibe...
ma is belökted a 121et..minek