Én ma átvettem Egon "nagy" mondását: "...ha bull, hát legyen bull..." Reggeli short kiütve, irányba áltam, és viszem át holnapra. Mostmár csak Bakibára lennék kíváncsi, mennyire bullozódott be... :-)
Én ma átvettem Egon "nagy" mondását: "...ha bull, hát legyen bull..." Reggeli short kiütve, irányba áltam, és viszem át holnapra. Mostmár csak Bakibára lennék kíváncsi, mennyire bullozódott be... :-)
ezt az aberrált zárást!
Kedves BÉT, nem azért találtátok ki az új zárási módszert, hogy a kisbefektetők az illikvid papírok árfolyamát a záróban ne tudják ide-oda tenni?
Hát végülis a fenti probláma már nem probléma, mert most mrá a blue-k is el vannak cseszva, csak nem a kisbefik által, hanem a nagytőke által...
Modnjuk miért pont ez a dolog működne normálisan itt abszurdisztánban??....
De mi már +100% rallynál járunk :D
Hatikönyvben Eq nál minden érték 0,ez vajon mit jelenthet? :D
Még mindig tartod magad ahhoz hogy azért 0 közeli a kt mert adják a hatit? Nem kötözködésképpen csak érdekel hogy szted most mi megy,mert a nagy pénz nem szokott rossz oldalon állni általában...ma is minden blue felkötve,gyönyörű lenne holnapra egy ismételt száguldás,mai mosolyom nem túl őszinte :(
bazzz nem tudtam visszavonni hati eladást, retkes anyját miért volt ilyen sürgős egyből utána zárni... Valamikor van bő perc pozit visszavonni stbstb.. gyökerke
Elmagyarázhatnád, miért nincs is már válság!
És miért tart lassan minden ott, ahol a válság előtt!
És, ... :))
ezen mit lehet elemezni? :D
Bámulatos ami itt megy,hati 1300 pontot lépett egy nap alatt......
Herci ha lesz időd dobsz fel egy elemzést?
holnap vajon otpben is sziget lesz, ahogy ma buxban?
Én még gondolkodom, hogy átvigyem-e a longot holnapra.
mini longban...
350en zártamm :( :)
no ez aztán cumi volt, látta tépés jön legjobb vevő eettem, részteljesültem, rendszer megfagyott aztán kitépték a könyvet is, a galádok...
400 pont emelkedéssel már nem szarozok, itt az emelkedés vége: minden index max. 4-5%-ra van az elérhető csucsoktól, ugyhogy ezennel befejezem a short pozik majdnem egy honapja tarto építését: ma növeltem a shortokat ujabb 20%-kal.
shortok: BUX sok, DJ kevéske, ft sok, egyedi részvények közepes. Már csak 1-2 hetet kel várnom, hogy lefelé folytathassam az építést. :)
én ezzel mára be is fejeztem, mindenkinek sok sikert, megyek aludni.