hát ha ma nem lesz komoly adat, akkor elmegy a dj 10.000ig
hát ha ma nem lesz komoly adat, akkor elmegy a dj 10.000ig
19650 felfele az első
Ertettem!
Kerdesedre a valasz, ma nem lesz "sorsfordito adat". Marad a remeny, h. megtalaljak a sell gombot. :)
céláram 18850 lenne kb.
Én mondanpk nekik szívesen :) Én itt 300 alatt bshortolódtam, de csak kevéssel. 16200-17300-18300 alapon.
kinek mi a nagy: mondjuk a héten 400 pont min. nekem nem kicsi, de valóban nem is sok. De a kérdés lényege egészen más volt...
Sztem a NAGY lefordulas tulzas, viszont S&Pben van sztem ellenallas egy pihenore. Ezert is veszegettem esszel hatit es nap vegi zarason gondolkodom.
ma lesz amcsiknál vmi komoly hír? Mert épp ma kéne legyen egy nagy lefordulás a dow-ban. Lesz mire adniuk?
megszokások, szóval érted... :))
viszont ha nem tud felfelé menni akkor holnap irtó nagy esés jöhet.
otp 2950 felett lesz morcos... z remek, kt tágul, mint atom.
Richtert is igyekeznek kitoretni, mar csak 300 potty es fole zaras.
Én molra szavaznék, 250en zártam egy mini longot, sajnos 900körül nem tudtam beszállni..
Pfff! Az gaz.
Az en nyaralasom az elszalasztott lehetosegekrol szolt, az utana levo het pedig az elszalasztott lehetoseg miatti elvonasi tunetekrol. Utobbi kerult tobbe.
Most lenyugodva figyelem, mi tortenik, long iranyban beleptem 900 es 950 kozt reggel. Sztem Ricsi es MOL lesz a kulcsa ennek a BUX kitoresnek, azokban van potencial, mindketto akadaly felett.
egyébként édekes hogy ugrálnak ki-be a könyvből...
ez eddig karcsú...
Pont arra az egyre nem is gondoltam reggel! Szinte mindegyikbe tettem vételt, bizonyos szintekre, azokból csak a MOL teljesült 14155-ön. Richtert nyitás után néztem mikor visszaesett, de kihagytam hülye fejemmel!
Köszönjük meg a nagyobbik gyogyósnak!