Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dühi

Na a mai kereskedésem má…

#113140 Scipio

Na a mai kereskedésem már véget is ért. Tegnap este vettem észre, hogy a sim kártyámnak nyoma veszett, pénz már nem volt rajta, de a netbroki kód arra jött, az infón pedig most közölték, hogy a telefonszám módosítást csak személyesen lehet intézni, így ma még egy utazás is vár rám... Remélem ez egy égi jelzés, hogy ma ne piszkáljam a piacot :)

Re: nincs cím

#113094 Robag Előzmény: #112890

Pedig az ajánlat ablak színe is más vételkor meg eladáskor, de azt nem is nézi az ember a nagy sietségben. :)

Én is adtam már meg ellentétes ajánlatot a nagy színvakság közepette.

#112979 NightLord Előzmény: #112901

neem, az még certizés előtt volt : ) egy-két ilyen ügyes húzás után váltottam OTP-ről certire : )

#112899 NightLord Előzmény: #112852

Nekem az volt a csúcs amikor TDT shortban eladási stoppot raktam be, ugyhogy mikor elérte zárás helyett dupláztam a pozit...

#112890 RemegoKez Előzmény: #112880

jah, ki is vert a víz, de szerencsére nem túl nagy összeggel, így talán nem halok bele.

A Peti ársávok ablakban az eladás oldalon nyitottam TDT-t, végülis eladni akartam. :)

f@szán TDT longot nyitot…

#112852 RemegoKez

f@szán TDT longot nyitottam ma délután...csak egy kis mellékattintás....

Re: b........ m..

#109667 Hathor Előzmény: #109665

ezekben a variációkban most nem hiszek.

Új hét, kezdő nap, vételi kedv, pánik vételek, .. ennyi

Yo8!

#109665 Ibiza Előzmény: #109662

sztem ha nagy réssel nyit akkor lenyomják estére ha 0-án vagy kicsit lejjebb megy (nyitó -50p) akkor elmehet ez 750ig.. a világ emelkedni akar..

ebrd sztori most kezdödik vsz.. 4k alá nem igen megy ez.. max egy tüske erejéig..

#109662 Hathor Előzmény: #109661

jó lesz az a héten..

holnap szép nap lesz.. főleg, ha lesz ismét kamatcsökkentés, amit nem igazán tudtunk beárazni, meg lesz egy kis sc reggel, meg egy kicsi a rés fölött, meg egy kis emelkedő trend, meg egy kis forint erősödés, meg egy kis... na de ez titok.. egyébként hati longot figyelek majd

egyébként lehet megártott a pihi. Mike papa gap down-ra szavaz 2-300ponttal.. érdekes.. ;-)

#109661 Ibiza Előzmény: #109656

ja és miért 1hétig? csak megjegyzem ha minden tuti emelkedésre áll akkor OTP szokott furfangoskodni...

#109660 Ibiza Előzmény: #109656

:) szia. na mi ez a pálfordulás? kicsit még süttetttem a brikettjeim.. kellett a töltödés.. a sasszerü lényeglátáshoz ,)