Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX0912

Re: ?

#10980 Amatoregy Előzmény: #10977

De azért megosztok veled egy igaz történtet.

Egy történelmi borvidéken lakom én is. Az egyik ügyfelem borász és egy alföldi csárda tulajdonos elhozott egy helyi borszakértőt. (Szótárakban az alkoholista címszó alatt lehet megtalálni. :-) ).

Végig kóstolta a készletet. Egy sem ízlett neki. Kérdezte a borász, hogy miért, mondjon már véleményt.

Háát, mert az otthon megszokott, enyhén csípős bukát egyikben sem érzi....

:-DD

#10977 Amatoregy Előzmény: #10963

igen ez így szokott lenni.

Visszatérve a cukorra nem akaartam megbántani senkit, de tény, hogy ezek megnehezítik a magyar és az ottani borok értékesítését.

Tegnap nem zártam semmit.

#10976 _pda_ Előzmény: #10955

köszi :))

Lövenweiss

Edelweiss

Erdinger

mind tuti, csak az árak :(

marad a sima Löwen napi fogyasztásra

no de elég az OFF-ból, nézzük a mai napot ;-)

elég vegyescsalamádé a kép, mínuszos futik

nyitó?

kontraindikátor csodabux?? :))

#10963 Waszeitung Előzmény: #10957

Nem soltvadkerti búzasört ajánlottam fel :D,amúgy egy jóember készít helyi sert,világosat és barnát,a barna meglepően ízletes..és tegyük hozzá hogy 2008ban az év borásza soltvadkerti lett,szval nem minden cukor ami annak látszik!

A 15perces csártot konkrétan a mai hati longkiszállóra értettem,zárni akartam és zártam is (újra nyitottam majd azt is zártam) mert Usában nem bíztam mint jeleztem,amúgy egész nap gép előtt vagyok,de ha ügyfél van akkor cseszhetem....n

#10956 Amatoregy Előzmény: #10954

15 perces alapján nem kereskedem. 3 esést longoltam végig azon beállítások mellett...

inkább hosszabbakat nézek.

De ha folyamatosan előtte ülsz jó lehet..

#10955 Waszeitung Előzmény: #10908

Jelenleg fogyasztás alatt a Löwenweiss tényleg kedvelhető :D

Nagyon rákaptam,igazán ízletes,teljesen más mint a hagyományos,ha Soltvadkerten jársz vagy lesz esetleg vmi tali a vendégem vagy egyre,a búzasörkedvelők jó emberek :D

#10954 Waszeitung Előzmény: #10936

Igen utólag könnyű kereskedni,de ha az ember eltbaltázza akkor legalább próbáljon belőle tanulni,15 percesen volt egy felsőkanócos gyertya jelen esetben majd törte a 15 percre behúzott emelkedő trendvonalat....

Természetesen én sem ennek megfelelően cselekedtem.. :D

#10936 Amatoregy Előzmény: #10895

Benézted a kiszállót?

Ezt a fogalmat nem ismerem. Ma visszanézve a tegnapi lognomat dobhattam volna 11.050-en is simán.

800 felett már gondolkodtam - de tanulva a múltkoriból mikor 700-at simán vitte és 900 állította meg -, úgy gondoltam megvárom a 900 áttörését. Mivel szerényen átvitte elmentem a dolgomra. Utána amikor visszajöttem láttam, hogy 11090 is volt. Ekkor már nem zártam se 11000-en, se 10950-en.

Szóval utólag könnyű kereskedni.

#10906 _pda_ Előzmény: #10900

várok, sajnos

xar a bekerem, nekem a mostanihoz még kellene 200 pötty a nullához

khmmm, elég messze van

pozit nem veszek fel egyelőre

longra nem akarok, short meg korainak érzem

mozi, kivárás

#10902 Waszeitung Előzmény: #10900

Mivel nem mondta meg senki a holnapi esti bux értékét így a felajánlott búzasör visszaszáll rám,egészségemre! :D

#10900 Waszeitung Előzmény: #10895

Én ma dobtam ki Otit visszatesztnél azt hittem megint megyünk 1600 alá,alig bírtam visszaszállni...holnapi naptól kicsit félek gondolom lesz hintapalinta,remélem jól szállok be :D

#10895 _pda_ Előzmény: #10109

úgytűnik, benéztem a tegnapi kiszállót

mondjuk az elemzők sem érnek 2 forintot sem, reggel Sarkadi volt az inforadióban, zakót jósolt mára

de örülhettek, kiraktam a longot, egyből elindult minden (tudjátok, a faktor) :))))

#10894 _pda_ Előzmény: #10197

ne keress fene nagy tudatosságot a "munkásságomban" :))

nem nyomok bele minden lét egy papírba és ha rossz irányba indul el, inkább várok és veszek sokkal lejjebb (higitok) de eehhez jelentős tartalékok kellenek

a türelem hiánya és a túl nagy pozik miatt voltak giga bukóim

ha visszanézem az eseményeket, gyakorlatilag egyik pozimon sem buktam volna, ha van türelmem kivárni a visszautat

persze ez nem azt jelenti, h 8k-s otp-re várogathat az ember

a nagy leöntések után, jellemzően mindíg visszajött minden papaír a beker árra legalább

ilyenkor kell elgondolkodni az életen, és esetleg kitenni nullában, minthogy másnap megint leborják és törölgeti az ember az orrát

ezt arany mentőővként szoktam emlegetni, nem kell a csodára várni ezen a piacon