Belgium GP 09 OnBoards starts
Megszokott, hogy rajt után használják ezt a bukóteret
Belgium GP 09 OnBoards starts
Megszokott, hogy rajt után használják ezt a bukóteret
na jó, de ennyi erővel ahol aszfalt van bukótérben használhatnák mindenhol, mintha a pálya része lenne.
De nem az, tehát szabálytalan.
szerk: és Hamiltonnál igenis fent állt az ütközés esélye, mert jobbról igencsak benéztek neki.
Kiminél ez nem állt fenn.
Majd a bírák/birkák/ eldöntik, ha egyáltalán vizsgálni fogják. Amúgy Te vagy Én is ugyan így tettünk volna. Itt is csak a győzelem a lényeg!!!
oké megnéztem még egyszer szerintem elfért volna a toyota mellett és nézd meg a kanyar közepétől tolja a gázt be sem akart fordulni ezzel szemben a toyota lefékez a bmw mögé.De mivel nincs betonfal illetve sóderágy bejött a manőver.
Szegény Badoer tényleg nagyon lassú.........
Nem jött volna össze:
http://kepfeltoltes.hu/090830/fdfd_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ráadásul a versenyzők se tettek róla említést:
A versenyzők vasárnapi nyilatkozatai Spából
lol:
Nézd meg Hamiltont kitolja Alonso míg Kimi egyszerűen kikerüli a tömeget és sokkal jobban ki tud gyorsítani és pozíciót nyer.Szerintem Hamiltonnak nem volt helye addig Kiminek lett volna.Na de mivel a bírók nem ítélték szabálytalannak ezért teljesen igazad van
http://www.formula.hu/f1/oriasi-botrany-keszul-a-renault-haza-tajan-frissitve-c28160.html
Ez is valami :))))))))
2007-ben Hamilton csinálta ugyan ezt, őt sem büntették meg akkor.
F1 2007 Belgium Start Onboard
Szerintem nem volt szabálytalan egyik eset sem, nem várta le a kanyart inkább +1-2 métert hozzá is tett.
üdv!
Ha valaki látta az edzést az tuti dobott egy hátast.Fogadni felesleges várjuk holnap az esőt!
Múlthétvége nagyon jól sikerült addig gondolkodtam amíg nem fogadtam a verseny elején majd a köridők és az hogy Barrichellonak működött a keményebb keverékű abroncs arra késztetett hogy fogadjak rá.Szóval a szorzók 8, 2.6, 3.1 összesen 8000ft raktam rá bejött:)))))))))
Na azért volt ami nem jött be Trullit megelőzi a Glock (elnéztem Glock hátrányát egy sorral lejjebb volt van ilyen ez mínusz 2000ft-be került) illetve a leggyorsabb kört Barrichellonak adtam de Glock lett a nyerő ez 1000ft-be került mindenesetre ez volt eddig a legtöbbet hozó futam.
Bocs hogy leírtam de ki kívánkozott belőlem
Nana ezüstnyíl az ezüstnyíl nem lebecsülni:)))))))))
De tény hogy versenyképesek a Brawn-ok
Változás:Hamilton:1.55
Barrichello:6
Button:7.50
kovalainen változatlan
túl egyértelmű lenne.... vmi történni fog velük... elfüstöl a motor, vagy defekt.... Brawn lesz a nyerő....
még töprengek egy kicsit
off:nem raktam a Debrecenre én marha!On
2000 Ft-ot akartam írni!
Szerintem fantasztikus lehetőség, meg kell játszani legalább 1000 Ft-al, a Hamiltonra pedig rá kell tenni minimum 200 Ft-ot!!!
Valamelyik Merci fog nyerni a kettő közül, kérdés, hogy mennyit mersz feltenni Hamiltonra?!
Na az Alonso fogadásom nem jött be.
Jelenleg Hamilton:1.5
Barrichello:5.8
Button:8
Kovalainen:11
Érdekes hogy Kovalainennek milyen nagy szorzót adnak.Barrichello 4 körrel tovább fog kint lenni az első kiállásnál ahhoz hogy esélye legyen nem szabad leszakadnia a mclarenekről és akkor ott van Raikkönen aki a rajtnál előre jön csak a kérdés az hogy mennyire.
Üdv!
Jelenleg: Hamilton:3.75
Vettel:4.00
Webber:5.50
Én mindenesetre Alonsotól várok egy edzéselsőséget 6.25 szorzóval a többit majd a súlyadatok után kalkuláljuk.
A BMW Sauber is jelentkezett a 2010-es évadra
http://www.f1hirek.hu/hir/A_BMW_Sauber_is_jelentkezett_a_2010-es_evadra_200908191156