http://fc03.deviantart.com/fs25/f/2008/037/1/e/Renault_R28_2008_F1_Wallpaper_by_tmr5555.jpg
Massa már a szeptemberi Olasz Nagydíjon visszatérhet
http://www.f1hirek.hu/hir/Massa_mar_a_szeptemberi_Olasz_Nagydijon_visszaterhet_200908150918
Törölték az eltiltást, a Renault versenyezhet Valenciában
Miután a Nemzetközi Automobil-szövetség fellebbviteli bírósága törölte a Renault Európa Nagydíjra szóló eltiltását, a francia istálló is rajthoz állhat a hétvégén Valenciában. A csapat az eltiltás helyett pénzbüntetéssel lakol a Hungaroringen elkövetett felelőtlenségéért.
http://f1hirek.hu/hir/Toroltek_az_eltiltas__a_Renault_versenyezhet_Valenciaban_200908171747
Azért kemény, hogy valaki felépít egy ilyet, aztán ennyiért eladja...már az eszmei értéke is sokkalnagyobb ennyi év után. biztos kell a pénz részvényre:)
de sajnálom nem tud visszajönni. :(
Azért reménykedem még hátha szezon végéig legalább 1-2 versenyre beszáll, bár nincs nagy esélye ennek.
Sorry,jogos,így sincs veszélyben a renoméja :D
Most szezon közepén már azért nincs akkor különbség mint év elején én ezt gondolom,Vettelt csodapilótának mondják,Button is jó állítólag,viszont Barichello most jókor van,jó helyen,olyan volt az éve eleje amikor a két ezüstnyíl kört adott mkinek,na azt a két autót is vezethette volna nagyanyám is azzal nem volt nehéz nyerni :D
Viszont Brawnéknél nem tart ki a lendület év végéig....
Csak hétszeres.
Az idei Ferrari egy kalap sz.rt sem ér, akárcsak 2005-ben. Lehet, hogy ez is belejátszott, mert nyerni nem tudott volna vele. Nem tudom. Az biztos, hogy több ezer palimadár lesz Valenciában a lelátókon, akik csak Schumi miatt vettek jegyet.
Engem ez az idei szezon egyáltalán nem tud lekötni. A tavalyi jó volt a Hamilton-Massa meccs miatt, de ez a Vettel-Button meccs nem igazán érdekel.
Egy 8x világbajnok sztem nem nagyon tudott volna rontani a hírnevén :D
Amúgy a mostani versenyeken már nem olyan nagy a különbség az év elején taroló kiscsapatok és a nagyon között,szval minden nehézség nélkül összejöhetett volna a dobogós hely.....
Az idei Ferrari, illetve Mclaren szerintem mostanra lett jobb, mint a többi versenytárs!
Bocsi, hogy beleszólok, de szerintem az asszony beszélte le...
Egy feleség sok mindenre képes , hogy a férjét befolyásolja...
Egyébként Én is sajnálom, mert lett volna kit oktatni ebben a mezőnyben!
én továbbra se szeretem őt, de megnéztem volna mit csinál ebben a romhalmazban, úgyhogy sajnálom, hogy nem tér vissza.
nem akarok nagyon összeesküvés elméleteket gyártani, általában nem hiszek az ilyenekben. de nem lehet, hogy nem akart rontani az imázsán az idei ferrarikkal?
Remélem azt nem gondolod hogy a pénz miatt tette volna ha visszatér,ha jól emlékszem talán a világ egyik legjobban kereső sportolója,Woods és Jordan társaságában,talán erre mondják hogy a vér nem válik vízzé,két keréken is kipróbálta magát,és a mostani F1 hepaj is elsősorban az adrenalin túltengésének lett volna köszönhető....
Nem hiszem, hogy kamu
Napi 1 milla az neki is 1 milla!
Jaja.
Nem elég, hogy a spanyol nagydíjon Alonso sem lesz ott, de Schumi sem.
Hát, nem tudom. Ez a nyak sérülésre való hivatkozás azért kicsit kamunak tűnik nekem, de a fene se tudja. Kár, hogy így alakult.
Ez nagyobb csalódás, mit hogy az OTP eléri nélkülem az 5000!
Most akartam idelinkelni én is:) Nagyon sajnálom...
gondolhatod mit érezhetnek most. :(