Magyart vagy angolt? Egyébként üdv.
Magyart vagy angolt? Egyébként üdv.
jaja! olyan fórum-oldalt nem ismertek, ahol az SnP-ről beszélgetnek a hozzászólok, úgy mint itt a BUX hatiról? Kerestem, de nem találtam, pedig tuti van.
program szerint kereskednek velünk az FIX :
SP500 - OTP
-1.09 = 4466
-1.01 = 4490
ember ezt igy nem tudja lekövetni..
A daxli nagyobbat ugrott akkor. Én mást nem tudok felhozni, csak a piros kanadai adatokat. :) (mint már említettem)
Szerk: Közben S&P jóárasodik... 977,5
Az a baj hogy ezeket nem értjük igazán...kéne egy összefoglaló , egy beszámoló hogy ők mi szerint adnak-vesznek....milyen nagyobb társaságok mennyi papírt adtak -vettek az adott napon...stb..
ilyen elemzés kéne, ilyen oldal ami csak a befektetési alapokat vizsgálja, és a brókereket..mert ők döntik el az irányt.
Szerintem a bróker gombnyomása sem kell oda, az is leprogramozható. :)
akkor csinált az SP 500 éppen egy nagy fehér gyertyát :DD feljött -0,71 -re :D
Mi volt az a nagy táltoskodás 1 óra fele???
Akkor éppen vezettem!
Van ott pénz bőven,annyit nyomtatnak amennyit nem szégyellenek,ez viszont komoly:
Bud,úgy látszik erre a hétre nem kötötték be buxot,lapáttal sem lehet bennünket agyonütni :D
Nálunk minden tombol :DD
haverom rendszergazda..fél éve nem talál munkát..
Na S - en Pí -t kezdik megint letörni...erre OTP is 4500 alá megy....
ezt valami programmal csinálják állítom...a bróker látja a futureseket...nyom egy gombot, ami egy sor régió beli részvényt ..OTP, cseh bankok, lengyel bankok, stb...
egyenként nem lenne idő igy megcsinálni..nincs elég idő rá..
Mondjuk csak annyi kene, h. vki kinyissa a szemet es a fostalicska USAt leminositse. Mar lassan fingjuk sincs, kitol kerjenek lovet.
Csak nálunk nincs,itt télleg erős a gazdaság :D
Ott záratták be, de utána egyből lement. Ott is van manipula:)
Markersen Dow záró 9217...most van egy kis örömködés vmire,kérdés mennyire lesz tartós.
Megfogta a 9200, csak fölészúrt.
De ami tán fontosabb, s&p visszafordult 990-ről.
oké..rákérdezek ..
Na most aztán jól elbizonytalanodtam...:D lehet hogy zárom a shortjaim 80 százalékát.
Nahát, hogy megörültünk a sz@r kanadai adatoknak, daxlival együtt! :)
És arra ha 2xra ismét pattan és emelkedik 3 napot?
Mert 9100 dow megtartotta,9200 pedig nem állt az útjába....