Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: Már-már bizarr a BÉT szárnyalása

#109064 Ricsi Előzmény: #109057

Arra már igen, csak azt nem tudom, az akkor kialakult rés számít-e? Akár mindkét irányba? Mármint, ha inkább fel lesz csüt-pént.

#109057 BudFox Előzmény: #109054

Nikkei nagyon szakad...

arra már gondoltatok hogy ebben a 2 napban mondjuk usa, meg a világ ha szakadni fog, akkor hétfőn mekkora Gap -el fogunk kinyitni ?

#109056 BudFox Előzmény: #109053

köszi - tehát a Questor...akkor irány Sopron..ott van legközelebb irodájuk...már egyik haverom meg is beszélt tavaly decemberben időpontot nálunk,,csak sosem volt időnk elmenni..

akkor megvan a rendszerem..már csak meg kell nyitni.

#109054 Zabás Előzmény: #109050

Szerintem ezt a kérdést tedd majd fel egy aktívabb napon!

Valamelyiken lehet, én is úgy emlékszem!

#109050 BudFox Előzmény: #109045

egyszerre a kettő irány egy programban semelyikben sem lehet ? melyikek ezek a programok ?

#109045 Robag Előzmény: #109042

Hehe :)

Nekem három rendszerem van, abból kettőben van hati szerződésem, úgyhogy megpróbálhatnám a kétirányú stratégiádat. :)

A gond csak az, hogy mindkettőben shortolom éppen, és a beker fölött vagyunk. Így nem sok kedvem van longra váltani egyikben sem.

#109042 BudFox Előzmény: #109013

mit is mondtatok ?? melyik online rendszerben lehet a határidőt egyszerre shortolni -és longolni ?

#109021 Waszeitung Előzmény: #109013

Én pedig lassan megőrülök ettől a bazi erős nagy magyar gazdaságtól.....vagy ez inkább gizdaság?

#109013 Zabás Előzmény: #109004

hooppp, most beöntötték 153 db-val :) Iszonyú izgi!

Örülök, hogy a tegnapi 18K/10db shortomat 17900-17930 dobtam!

#108993 BudFox Előzmény: #108990

MOL -al tartják a BUX -ot ma is..ezt nem hiszem el...hogy egy napi 1 milliárdos forgalmú papírral lehet irányítani a BÉT -et..plusz még a Richter...na ez a kettő irányít..mutyiország..

két befektetési alap, vagy akár egy oda teszi a BÉT -et ahová csak akarja..ez felháborító...Osztrákok remélem lépnek ez ellen..hisz övék a tőzsde már.

#108991 BudFox Előzmény: #108984

forgalom: nulla,....ezt délután most tényleg be fogják zúgatni....USA esik, németek szakadnak....Nikkei futures már most minuszban..

ha ma nem lesz tépés délután, akkor azthiszem én rizikózok, és átviszem hétfőre a shortokat...majd meglátom..

#108990 kelvin Előzmény: #108984

Azt értem, hogy valakinek megéri, hogy pl otit vesz hatit shortol, de hogy egy helyben tartja, ez érthetetlen.

Szerencsére nincs pozim és nem is tervezem a hétre már. Így nem érint, de ez gusztustalan.

Árjegyző megint sehol.

#108988 akpo7 Előzmény: #108984

Kene ahhoz forgalom is, mert ennyit meg megvesz a vevo. Esetleg lejjebb allhatna o is, de vmiert nem akar.

#108984 Ricsi Előzmény: #108977

Remélem ez annak a jele, beadják az OTI-t, csak a hatit akarják itt tartani. Valamilyen papírral mindig tartani kell.

Re: Gl

#108980 kelvin Előzmény: #108976

ÉN nem csinálok semmit, egyszerűen nem éri meg, se emelkedés se esés, se oldalazás, kivárok majd ha meglesz az irány esetleg akkor

#108977 kelvin Előzmény: #108975

Közben nézzétek a molt micsoda forgalommal tépik +-ba