mindegy ..vagy short vagy long beszálló meglesz előbb utóbb. nálam 265től long 276ról short.
mindegy ..vagy short vagy long beszálló meglesz előbb utóbb. nálam 265től long 276ról short.
Kívánom, hogy az legyen. Én lehet, a mai napot is kihagyom, tekintettel a hosszú hétvégére.
Jó reggelt! Ej, de elgyengültünk...ugrott a beszállóm.:(
na, lehet hogy a mai az én napom lesz???
szép jó reggelt...
jó éjt mindenkinek...
Na, jó éjt mára! Álmodjunk a holnapi jó kör(ök)ről!! :)
decemberig van idő, csak a kamat..
inkább az bosszant, hogy csinálhattam volna két kört benne azóta, de hát pihenni is kellett, meg családozni...
ja hát a bankok nem adják olcsón a z életüket... :)))
De azért gondolom nem aggódod magad halálra....! :))))
Nekem meg az fáj, hogy a bankomat a huf erősödése egyáltalán nem hatotta meg, attól még árfolyam és kamatkülönbözet van náluk vastagon...:(
a hufnak igen, de a huf shortomnak nem... :(((
Nem normálisak, de a hufnak jól jön minden emelkedés odakint. Csakhogy már nem tartható ez sokáig, szerintem elkerülhetetlen lesz a gyengülés, a mértéke pedig attól függ, mekkora lesz a bukta az usában. Holnap tehát eurhuftl02-t veszek, ha jó állás adódik....:)
nem normálisak ezek odaát... sz@r adatra repülnek 1%-ot, a mi kis devizánk meg követi, mint a pincsi kutya...
Még jó, hogy a mai vásárlást kihagytam, holnap remélem sokkal szebb lehetőségek nyílnak...
4900 on támasza van az indexnek, ugyhogy bátrak próbálkozhatnak :P
ugyan nem ide való, de ez se semmi:
EBDAXTL10 Turbo Long 2010-03-26 4850.00 5100.00 14.79
vicces kedvükben vannak ezek az ERSTÉs fiúk :)
Egyesek a forint gyengülésére játszanak Londonban
A kockázati étvágy és a régiós devizák szoros együttmozgása miatt az elmúlt napokban felerősödő kockázatkerülés újra az érdeklődés középpontjába helyezheti a térség fizetőeszközeit - derül ki a Calyon Bank londoni elemzőinek mai véleményéből, melyben a lengyel zloty, a cseh korona és a forint között meghúzódó különbségekre hívják fel a figyelmet. Meglátásuk szerint a kockázati étvágy csökkenése kedvezhet a forint és korona ellenében megvalósuló zloty vásárlási stratégiáknak.
a legjobb viszont ez:
EBEURHUFTS05 Turbo Short 2010-03-26 280.00 275.00 41.55