Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: Profitrealizálás :-)

#108881 Johny King Előzmény: #108879

Biztos Attila beszólt a brigádnak, hogy be lehet fejezni az oda vissza adogatást...

#108879 Sly-- Előzmény: #108855

Hamar meglett a KEG 900. :-)))

Buxi meg Magyar Nemzetet olvas. :o)) Micsoda változások. :-))

#108834 Keg Jenő Előzmény: #108665

Egy héttel csúszik a magyar stratégiai gáztároló feltöltésének megkezdése. Így a betárolás e hét szombaton, augusztus 22-én indul meg - tudósít a Magyar Nemzet.

#108712 exmnbs1 Előzmény: #108700

pattanj már le a VIP témáról, nekem pl dragon listáján szerepelni ennél sokkal többet jelent

törölve

#108711 exmnbs1 Előzmény: #108701

Én sem, de buxer apátok és még néhányan igencsak ígérgették, mint a névérték feletti kezdést 25-én

#108707 Zotya32 Előzmény: #108700

Igazán örülök, hogy egy hasznos hírrel szolgálhattam; igaz nem sok, de mégis vmi, legalább egy támpont, hogy halad az ügy.... :)

Most már csak meg kell nyerni.... :)))

#108700 Johny King Előzmény: #108676

Vazzeg Zotya!!!!

Isten vagy!!!!!!!!

Ezt szeretem, amikor valaki tesz is érte valamit, hogy gyarapodjon!!!

Ex, Te meg jó lenne, ha abbahagynád a Phyalxia tulajdonosok fikázását ezen a fórumon, ha már VIP lettél a sok semmitmondó beírásod száma miatt!!!

#108677 Zotya32 Előzmény: #108676

de megtaláltam máshol is, ahonnan másolható volt:

"1113/2009. (VII. 23.) Korm. határozat

Mongólia részére történő kötött segélyhitel felajánlásáról

A Kormány

a) egyetért a 25 millió USD keretösszegű kötött segélyhitel felajánlásával Mongólia részére a Songhinoi Biokombinát rekonstrukciójához;

b) felhatalmazza a külügyminisztert, hogy a kötött segélyhitel felajánlásáról Mongólia Kormányát értesítse;

c) felhívja a nemzeti fejlesztési és gazdasági minisztert, hogy gondoskodjon a kötött segélyhitel felajánlásának az OECD-nél, illetve az Európai Uniónál történő bejelentéséről."

#108665 Besti Előzmény: #108663

Ne aggódj Sly, tudom hogy egy romhalmazzá tették ezt a papírt is, de bátraké a szerencse, ha bejön :))) Én is így gondolkodnék a helyükben, de sokszor úgy tűnik, hogy itt a logika mit sem ér.

#108663 Sly-- Előzmény: #108646

Isten ments attól, hogy bárkinek is tippet adjak. Csak úgy láttam, fordult a kocka. Szerintem 900-ig felküldik a gyj. előtt. Egyrészt azért, mert Móré ezen az áron emelt tőkét, másrészt meg szerintem részvényekért veszik meg az Intergast és ehhez nem 600 Ft-os ár kell...

De én sem vettem még egy darabot sem, pedig éreztem, hogy lesz valami...

#108646 Besti Előzmény: #108584

Én megpróbálkoztam vele, csak sajna akkor még utaztam, amikor írtad. Meglátjuk mi sül ki így belőle :))) Mindenesetre köszi a tippet.

#108584 Sly-- Előzmény: #108573

Jól szétoffoltad a topikot a sok semmitérő félmondatos beírásoddal. Ezek miatt vagy VIP-tag...

Remélem, azért valaki figyelt a reggeli beírásomra.

Re: KEG

Re: törölve

#108551 Besti Előzmény: #108490

Megválaszoltam a portfolio-n. Esetleg valami gond van az emlékezőkéddel?