Biztos Attila beszólt a brigádnak, hogy be lehet fejezni az oda vissza adogatást...
Biztos Attila beszólt a brigádnak, hogy be lehet fejezni az oda vissza adogatást...
Hamar meglett a KEG 900. :-)))
Buxi meg Magyar Nemzetet olvas. :o)) Micsoda változások. :-))
Csak remélni tudom, hogy ez NEKEM jó!!! :)))
Egy héttel csúszik a magyar stratégiai gáztároló feltöltésének megkezdése. Így a betárolás e hét szombaton, augusztus 22-én indul meg - tudósít a Magyar Nemzet.
pattanj már le a VIP témáról, nekem pl dragon listáján szerepelni ennél sokkal többet jelent
Én sem, de buxer apátok és még néhányan igencsak ígérgették, mint a névérték feletti kezdést 25-én
Igazán örülök, hogy egy hasznos hírrel szolgálhattam; igaz nem sok, de mégis vmi, legalább egy támpont, hogy halad az ügy.... :)
Most már csak meg kell nyerni.... :)))
Rajtad kívül senki nem vár hírdömpinget, csak néhány kismaki...
Vazzeg Zotya!!!!
Isten vagy!!!!!!!!
Ezt szeretem, amikor valaki tesz is érte valamit, hogy gyarapodjon!!!
Ex, Te meg jó lenne, ha abbahagynád a Phyalxia tulajdonosok fikázását ezen a fórumon, ha már VIP lettél a sok semmitmondó beírásod száma miatt!!!
de megtaláltam máshol is, ahonnan másolható volt:
"1113/2009. (VII. 23.) Korm. határozat
Mongólia részére történő kötött segélyhitel felajánlásáról
A Kormány
a) egyetért a 25 millió USD keretösszegű kötött segélyhitel felajánlásával Mongólia részére a Songhinoi Biokombinát rekonstrukciójához;
b) felhatalmazza a külügyminisztert, hogy a kötött segélyhitel felajánlásáról Mongólia Kormányát értesítse;
c) felhívja a nemzeti fejlesztési és gazdasági minisztert, hogy gondoskodjon a kötött segélyhitel felajánlásának az OECD-nél, illetve az Európai Uniónál történő bejelentéséről."
http://www.tehetsegpont.hu/dokumentumok/tehprogrkormrend.pdf
a 25079-es oldalt ajánlom figyelmetekbe
900ra? névértéket 38szorozzák vagy mi? :))
Ne aggódj Sly, tudom hogy egy romhalmazzá tették ezt a papírt is, de bátraké a szerencse, ha bejön :))) Én is így gondolkodnék a helyükben, de sokszor úgy tűnik, hogy itt a logika mit sem ér.
Isten ments attól, hogy bárkinek is tippet adjak. Csak úgy láttam, fordult a kocka. Szerintem 900-ig felküldik a gyj. előtt. Egyrészt azért, mert Móré ezen az áron emelt tőkét, másrészt meg szerintem részvényekért veszik meg az Intergast és ehhez nem 600 Ft-os ár kell...
De én sem vettem még egy darabot sem, pedig éreztem, hogy lesz valami...
Én megpróbálkoztam vele, csak sajna akkor még utaztam, amikor írtad. Meglátjuk mi sül ki így belőle :))) Mindenesetre köszi a tippet.
Jól szétoffoltad a topikot a sok semmitérő félmondatos beírásoddal. Ezek miatt vagy VIP-tag...
Remélem, azért valaki figyelt a reggeli beírásomra.
Re: KEG
Lassan 24-e és egy árva hír sem jött ki a várt hírdömpingből
Megválaszoltam a portfolio-n. Esetleg valami gond van az emlékezőkéddel?