Drága Jenő Úr, a lelki fájdalmon már túl vagyunk, a legközelebbi akkor lesz a többségnél, mikor kiszabadulás reménye látszik majd......
Drága Jenő Úr, a lelki fájdalmon már túl vagyunk, a legközelebbi akkor lesz a többségnél, mikor kiszabadulás reménye látszik majd......
Csa azért írta, hogy lelki fájdalmat okozzon a kitartó kisbefektetőknek. Re hüllő
majd holnap; írta, hogy nem biztos, csak szerinte.....
de legkésőbb kedden csak történik vmi.... elvileg ugye hétfőn legkésőbb gyj, mivel a tavalyi év beszámolóját el kell fogadniuk a közgyűlésen, márpedig 15 nappal előtte a határozati javaslatoknak is meg kell jelenni. Gondolom én, emiatt a meg kell jelentetni a jelentést hétfőn éjfélig.
Nem az "ellenséggel" van a baj, hanem a stílussal.
igen, az "ellenséget" csak ebben a topicban szokás moderálni. :) Nyugi sly, el vagy ismét tévedve.
se meg nem vették, se ki nem vették a 8-at
dragonnak se jöhet be minden
Én nagyon remélem, hogy majd sajnálni fogja, hogy eladta 8-on...
Ma is 3 mp-en múlt csak...
Mindegy, most valaki jól járt a 8 Ft-jával...
Jó trükk.:-))
Az ominózus 6 Ft-os napra emlékszem, csak akkor pont nem volt zsém.
Elkúrta...
Most beszéltem vele...
7 Ft-on akarta megvenni csak a végén nem tudta a vételt csökkenteni, mert rossz gombot nyomott, és lassú volt:-)
Kis cseles ezt csinálja napok óta, a múlt hét is így kapott 25K-t 6 Ft-on, csak akkor ügyesebb volt:-)
Nem adtam el egy darabot sem.
Ennyire lüke nem vagyok.
Csak szeretném már feljebb látni.
Köszönöm kedves barátodnak JohnyKing! :-))
Akkor ezek szerint Te adtad el a 40 K-t egyben:-)
Én 8-at szeretnék. :-))
Mennyi legyen???
Mert, ha 7 Ft-ot akarsz, akkor gyorsan szólok a kollegámnak, hogy vegye ki 8 Ft-ról a 45K-t!!!
Dragon nem azt mondta, hogy megveszik, hanem azt, hogy kiveszik a 8-at...
A kettő azért nem ugyanaz...
még 6-ra is beverhetik.......:)))
No, és mi van dragon jóslatával?
Fontos a mai záró...