Nem kizárt. Ma reggel az ebroki is egy halál volt, gyakorlatilag leállt majdnem egy órára.
Néha még a peti is szaggatott egy kicsit, bár az lehet hogy a gprs-em miatt volt. :)
Nem kizárt. Ma reggel az ebroki is egy halál volt, gyakorlatilag leállt majdnem egy órára.
Néha még a peti is szaggatott egy kicsit, bár az lehet hogy a gprs-em miatt volt. :)
Nem hinném
Nekem megy rendesen
De a MOL-t próbáljáka víz felett tartani, a ricsivel viccelnek, az otit nem engedik, pedig szép nap elé néznének a shortosok
Srácok..az Erste portfolio rendszere megint iszonyat lassú..utoljára akkor volt ilyen, amikor a nagy sorbanállások voltak az Equitas, meg a többi tőzsdei online cég előtt...most lehet hogy ugyanezek az emberkék szabadulnak a részvényeiktől.
Nekem azért pénteken még nem volt egyértelmű a zuhanás. Sokszor megvették már a hasonló helyzeteket.
Valóban, most az aljával kell vigyázni szerintem is. Ez még nem a nagy zutty, lesz még itt felfelé kör is a nem túl távoli jövőben, szvsz.
de pénteken is adhattad volna nyugodtan...látszott hogy nagy zuhanás jön...ilyenkor nem számít szerintem a KT.
most arra kell majd figyelnünk hogy honnan fog fordulni ?
Nem mohóság, oti-n jobban keresek jelenleg, és ilyen már régen volt.
kis mohó :))) szép a KT
ahhoz pénteken kellett volna nyitnod :-/
Majd szerdáig még meglehet a kaszád
Már nyerő a shortom, de ennél azért nagyobb kaszát vártam:)
Egyenlőre 17800at is nehezen engedi el.....
Bár szakad minden és úgy néz ki a hati töri a 800-at, tehát a lehetőség adott
Figyeld a buxot 17500 a támasz, hogy onnan mit csinál
Az jó lett volna, de nem fentebb, mint ahogy zártam :-)